Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA 12 ADET YENİ MİNİBÜSLER HİZMETE GİRDİ

BAHŞILI DA 12 ADET YENİ MİNİBÜSLER HİZMETE GİRDİ

Tarih 18 Haziran 2017, 12:54 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı ilçesinde 12 adet yeni minibüsler başkan Uyar ın kurdele kesimi ile hizmete girdi

 

Bahşılı ilçesi minibüsçüleri 12 adet yeni minibüs alarak hizmete soktu

Bahşılı ilçe sine 12 adet yeni 2017 model 16+1 Minibüs yaklaşık 1.5 trilyona alınarak taşımacılık sektörüne kalite getirildi.

Bahşılı-Kırıkkale arası yolcu sevkiyatında önceki araçlarla 20-25 dakikada bir hareket eden minibüs seferleri şimdi on dakikaya düşerek halkın hizmetlerine sunulduğu iletildi.

Belediye Başkan İbrahim Uyar ve AK Parti ilçe başkanı Sadullah duyar katıldığı açılışta kurban kesildi dua edildi.kurdele kesilerek hizmete giren 2017 model minibüsler hizmete girerek taşımacılık sektörüne kalite getirldiği iletildi.

Belediye başkanı İbrahim Uyar araçlara bağlı kurdeleyi keserek hizmete açtı.Kurban kesilerek dua edilen açılışta başkan Uyar,

araçların halkımızın sağlıklı ve güvenli yolculukları için çok önemliydi diyerek devam etti.

Başkan Uyar,'Taşımacılık sektörü çok önemli bir sektör.hizmet sektörü, vatandaşlarımız önceki araçlardan da hizmetler den de memnundu ancak,o araçlar 24+15 e kadar ayaktada yolcu alıyordu.

Tabiki ilçemiz her geçen gün büyüyor,onunla dolup hareket etmesi 20 dakika idi.Taşımacılıkta beş yıl önemli bir süreç bu eski araçlar yıprandı.Şoför arkadaşlarla görüştüğümüzde 16+1 kişilik yeni araç alarak kalkış sürelerini 20 dakikadan 5-10 dakikaya düşüreceklerini söylediler.bizde kamu oyunda araştırma yaptık,değişimin halkın memnuniyetini araştırdık.Daha iyi olacağını tespit ettik.Kırıkkale nin Turizm cenneti olan Bahşılı mızda,12 aracın dönüşümlü olarak ilçe içerisinde ve Kırıkkale güzergahlarında artık kimsenin beklemeyeceğini öğrendik.Allah kazasız belasız güzel hizmetler nasip etsin.Hizmet sektörü zor bir sektör,Allah yollarını açık etsin,bol kazançlı,kazasız belasız bol kazançlar diliyorum.Hizmetin kalitesini artırdıkları zaman halkımız memnun olur o zaman bizlerde memnun oluruz.Halkımıza kaliteli hizmetleri devam ettikçe onların memnuniyeti artacak bizde elimizden gelen desteği vererek halkımızı mutlu etmeye çalışacağız dedi.

Şoförleri tek tek tebrik eden başkan ilçemiz büyümeye devam ediyor diyerek seferleri başlattı.

Şoförlerden ve kooperatif yönetiminden Halil Göker ise şu açıklamayı yaptı.

Göker,'halkımıza ilçemize hayırlı olsun.halkımızın kafasını karıştıran bazı sorulara açıklama getiriyim.örneğin diğer araçlar daha büyüktü neden bunlara dönüldü diye.

25+15 olan kapasitesinden dolayı hem yakıtları etkiliyor hem de sevkiyat turları 20 dakika sürüyor halkı mağdur etmiş oluyoruz.

Bu yeni araçlarda ise sevkiyat zamanı 10 dakikaya ve daha seri olacak hatta sabah sevkiyatlarında ise beş dakikaya düşecek bütün gidiş gelişler  hızlanmış olacak.

Daha iyi hizmet için araçlarında yenilenmesi iyi oldu. önümüzdeki beş sene bu araçlarla gideceğiz,daha iyi yolcu trafiğini yapmaya çalışacağız.


araçlara eşya almayacağız diye bir kural yok,diğer araçlarımız daha genişti,bunlar o kadar olmasa da daha dikkatli olunması gerekiyor,mesela bebek arabası ile gelen arabasını kapatacak,pazar çantalarına dikkat edilecek,elinde bir tane süt bidonu ile gelende var on tane bidonla gelende var,o zaman diğer yolcularımız hem rahatsız oluyor hem de mağdur oluyor.burada alınmaması söz konusu değil ama diğer yolcuları rahatsız etmemek kaydı ile hepsine hizmet edeceğiz.İlçemize hayırlı olsun.dedi.(Koordinatör AY-Editör HA)

Haberci71 haber merkezi olarak,Yeni son model araçlar İlçe mize hayırlı olsun,Halkımıza düşen görev araçların koltuklarını,kullanımda zarar vermeden korumaktır.Bu milli servettir,hepimizin malıdır.onları hem koruyalım,hemde soförlere yardımcı olalım,son model araçların halkımıza ve soförlerimize hayırlı olmasını dileriz.(AY-HA)

 

Bu haber 1588 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi