Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İTFAİYE MERDİVENİ 12 KATA YETİŞEMEDİ ÇATI YANDI  KIRIKKALE

İTFAİYE MERDİVENİ 12 KATA YETİŞEMEDİ ÇATI YANDI KIRIKKALE

Tarih 05 Temmuz 2017, 00:23 Editör PINAR YILMAZ

İTFAİYE MERDİVENİ 12 KATA YETİŞEMEDİ ÇATI YANDI

 

İTFAİYE MERDİVENİ 12 KATA YETİŞEMEDİ ÇATI YANDI

KIRIKKALE Yahşihan ilçesine yapımları devam eden 11-12-13 katlı Blokların büyük bir mahalle kurduğu potduım yakasındaki lüks konutların yapımı tamamlanan 11 katlı inşaatın çatısı, çalışan yabancı uyruklu bir kişinin çöpleri yakması sonucu alev alıp yanmaya başladı. Çıkan yangın, itfaiye ekiplerince yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu kontrol altına alınarak söndürülebildi.

Yangın,  Kaplanlar inşaata ait 11 katlı binada çalışan yabancı uyruklu bir kişi, binanın çatı katında bulunan çöpleri yakmasıı sonucu alevler giderek büyüdü. Çıkan yangına 
Kırıkkale ve Yahşihan Belediyesi, MKE Kurumu itfaiyeleri müdahalede bulundu. İtfaiyelerin merdivenleri 11'inci kata kadar yetişmemesi sonucu söndürme işlemleri güçlüklü gerçekleşti. Büyük çapta hasara yol açan yangın, 2 saati aşkın bir zamanda kontrol altına alınıp, söndürülebildi. Yangınla ilgili soruşturma sürerken, olay yerinde Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldılar.

Yahşihan Belediye Başkanı 
Ahmet Sungur yaptığı açıklamada, Bir işçinin ihmalkarlığı yüzünden yangın çıktığı iddia ediliyor. Binanın dış cephesinde bulunan kompozitin yanması sonucu etrafı kaplamış. Belediyemizle birlikte Kırıkkale Belediyesi, MKE Kurumu itfaiyeleri büyük uğraş vermeleri sonucu yangını çok şükür daha fazla büyümeden ve etrafa tesir etmeden söndürdük. Bina sahibine geçmiş olsun diliyorum dedi. -

VATANDAŞIN TEPKİLERİ :

Avrupa devletlerinde yasaklanırken Türkiyede adeta eski evler dahil bir mantolama,dış cehphe kaplama furyası aldı başını gidiyor.Avrupa Devletlerinde yasaklanan sistemi ülkemizde devam eden bu kaplama merakı işte ilk firesini yaptırdılar .önce itfaiye ve inegöl yetkilileri tarihi mekanları gerzdirdi.

YA İTFAİYELER YÜKSEĞE ÇIKABİLİRSİNİZ,YADA KIRIKKALEYE ŞART OLAN AMPULAS HELİKOPTER OLURSA AYNI ZAMANDA YANĞIN SÖNDÜREBİRSİNİZ.

Bu haber 901 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi