Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DEMİREZER DEN OĞLUNA MUHTEŞEM DÜĞÜN

DEMİREZER DEN OĞLUNA MUHTEŞEM DÜĞÜN

Tarih 21 Temmuz 2017, 12:23 Editör PINAR YILMAZ

DEMİREZER DEN OĞLUNA MUHTEŞEM DÜĞÜN

 DEMİREZER DEN OĞLUNA MUHTEŞEM DÜĞÜN

EKİCİ VE DEMİREZER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ.
Mkek Mühimmat fabrikası mali işler personeli
Mehmet Demirezer Oğlu Abdullah’ı Kırşehir eşraflarından Duran Ekicin kızı Eda ile evlendirdi.
Düğüne Kırşehirden gelen kız evi ile Çevre illerden davetlliler ve aile dostları katıldı.

Düğüne,Kırıkkale Oğuz Boyları Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Serdar Murat Can ve Genel Başkan Ali Ihsan Akkaya,Medya ve Gazeteciler cemiyeti Kurucu Üyesi ve Haberci71 haber sitesi imtiyaz sahibi Gazeteci Ahmet Yaman,Almanya Kırıkkaleliler dernek başkanı Davut Yigit,Fabrika personelleri,Kırıkkaleli sanatçılar ve Müzisyenler katıldı.

Düğün Kırıkkale Mkek açık hava düğün salonunda yapıldı. Düğünün açılışını istanbuldan gelen o ses Türkiye yarışması finalistlerinden Duygu Kutlu konseriyle başladı.

Ankaralıı sanatçısı Ömer Koç ve Onur Atak’ın çalıp söylediği hareketli oyun havalarıyla davetliler doyasıya eğlendi.. Düğünün ilerleyen saatlerinde Canciğer Davul şov ve Peçeli köçek Erdal Geyikçinin gösterileri dügüne renk kattı.


Gecenin sonunda Kırıkkale’nin ve Anadolunun sevilen saz ve ses sanatçısı Neşet Abalıoğlu konseriyle eğlence içerisinde son buldu.

her iki düğün sahibi adına Mehmet Demirezer,bütün dostlarımıza,akrabalarımıza,sanatçı dostlarıma,özellikle bir ara beraber aynı p

kulvarda koşturduğumuz Duygu kızıma,çiçek gönderen ,tegraf çeken,telefon eden sanal alemde günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum.

Haberci71 Haber sitesi olarak Demirezer dostumuzun çocuklarının mutlu gününü kutluyoruz,Allah sağlıklı ve sıhhatli bir versin inşallah.diyoruz.(Haberci71 koordinatörü AYAMAN-HA)

Bu haber 1286 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi