Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tarihi Taş Mektep Misafirlerini Bekliyor

Tarihi Taş Mektep Misafirlerini Bekliyor

Tarih 17 Ağustos 2017, 11:14 Editör PINAR YILMAZ

Tarihi Taş Mektep Misafirlerini Bekliyor

Tarihi Taş Mektep Misafirlerini Bekliyor

Keskin Kaymakamı Muammer Köken , kültür ve sanatın canlı olarak icra edilip gösterildiği tarihi Taş Mekteple  ilgili projeleri devam etmekte. Sıla Turizmin merkezi haline getirmeyi planladığı merkeze misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için merkezin bahçesine masa sandalye takımı ve güneşin kavurucu sıcağından korunması için açılır çadır yaptırdı.

 RANDEVU ALABİLECEKLER

Keskin’in markalaşmış bir kültür ve turizm ilçesi yapmayı planladığını söyleyen Kaymakam KÖKEN, “Taş Mektep’in kurumsal hale gelip, daha görünür kılmak için  bir çok faaliyet yaptıklarını  söyledi. Taş Mektep  duygularımızın  tercümesi  olan Anadolu müziğinin saf halini yazıp söyleyen ustalardan dinlemek isteyenlerin  ilk tercihinin olacağı bir merkez haline geldi. Keskin’de doğup, Keskin’in adına ülkeye duyuran, halk müziğinin en değerli sanatçılarından olan  Hacı Taşan’ın adına   Dernek Kurduklarını  ve Derneğin faaliyetlerinin Taş Mektep’de icra edildiğini, misafirlerin yapmak istedikleri her türlü organizasyon için Dernekten randevu alabileceklerini belirtti. Taş Mektep’e yapılan çadır ve alınan sandalye masalar  sayesinde İlçemizde ünlü tiyatro sanatçılarının sergilediği “Dikkat Aile Var “ oyunun halkın büyük katılımıyla sergilendiğini,  ayrıca mübarek Ramazan ayı boyunca  Şehit Ailelerine , Öksüz ve Yetimlere iftar yemeği verildiğini söyledi.

 İLÇEMİZE BEKLİYORUZ

Kaymakam Köken; “Kadim ve zengin bir kültüre sahip olan ilçemizi her platformda tanıtmaya çalışıyoruz. İlçeye gelecek olan misafirlerin günübirlik düzenlenecek turlarla dolu dolu bir gün geçireceklerini , Rahmi Pehlivanlı Müzesi , tarihi konaktan oluşan kütüphanesi , ilk fişek fabrikasını ,bedesten çarsısı ve sulu mağarayı gezebileceklerini ifade eden Köken; tüm vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlayacak imkânlarımız mevcut olup başta Keskinden göçüp sıla hasreti çeken Keskinliler olmak üzere tüm vatandaşlarımızı ilçemize bekliyoruz” dedi.

 

Bu haber 901 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi