Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAZAR SİLSÜPÜR’DEN KÜ KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI

YAZAR SİLSÜPÜR’DEN KÜ KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI

Tarih 18 Ağustos 2017, 11:12 Editör PINAR YILMAZ

ARAŞTIRMACI YAZAR SELÇUK SİLSÜPÜR’DEN KIRIKKALE ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI



ARAŞTIRMACI YAZAR SELÇUK SİLSÜPÜR’DEN KIRIKKALE ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI

Araştırmacı Yazar Selçuk Silsüpür “Sumerliler/Kengerler Türk’tür ve Tarih Türklerle Başlar” adlı tarihi araştırma kitabını imzalayarak Kırıkkale Üniversitesi Kütüphane ve Dökümatasyon Daire Başkanı Hüseyin Murat Yücel'e teslim etti. 

Yazar Selçuk SİLSÜPÜR:

''Üniversiteler, öğretim görevlileri, hatta öğretmenler; ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için en aktif olması gereken meslek gruplarıdır. Üniversiteler, evrensel düşüncenin yeşerdiği kurumlardır ve bu kurumlarda yetişenler de toplumu değiştirecek, dönüştürecek, geliştirecek aydın insanlardır.

            Kitap çalışmalarımda kaynak eser olarak istifade ettiğim, Kırıkkale'mizin gözbebeği Kırıkkale Üniversitesi kütüphanesine Tarih ve edebiyatla ilgili kitaplarımdan bir kısmını hediye ederek Üniversite kütüphanesine bir yazar olarak katkı sağlamak istedim. Özgür, bağımsız Türkiye'nin gelecekte yöneticileri olacak üniversite gençliğimiz için en iyi hediyenin de kitap olduğunu düşünüyorum. Yeni kitaplarımız çıktıkça bunları Kırıkkale Üniversitemizle paylaşmaya devam edeceğim.” dedi.

            Dökümatasyon daire başkanı Yücel’de yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi.  “Yazar Silsüpür’e bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Şahsi kütüphanesinden Üniversitemize kitap bağışı yaptığı gibi yeni yazmış olduğu “Sumerliler/Kengerler Türk’tür ve Tarih Türklerle Başlar” adlı tarihi araştırma kitabını “Üniversite Kütüphanesine hediye ettiler.  Selçuk Bey’in “Sumerliler/Kengerler Türk’tür ve Tarih Türklerle Başlar”adlı kitabı 3 yıllık bir araştırma ve 1500 adet kaynakçadan yararlanarak yazması bizleri sevindirip mutlu etmiştir. Kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Kırıkkale Üniversitemizde “Türk Tarihi ve Kültürü “ konularında bir konferans vermesi de bizleri mutlu edecektir. Yazarın bağışladığı bu kitabı demirbaş kayıtlarını yaptıktan sonra üniversite öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Bu haber 1035 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi