Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Keleş ve Ayan Ailelerinin MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ

Keleş ve Ayan Ailelerinin MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ

Tarih 21 Ağustos 2017, 17:58 Editör PINAR YILMAZ

Keleş ve Ayan Ailelerinin MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ

 Keleş ve Ayan Ailelerinin MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ

AYBİMAŞ salonun isminden değişikliği başlatarak AYDÜSA(Ayanoğlu Düğün Salonu) değişikliğiyle ilk düğünlerini kendi Ayan kardeşlerin en küçüğü olan Hilmi Bilal Ayan ve Gelin hanım Cansu nun muhteşem düğünü ile başlattı.

Gündüz saatlerinde başlayan düğüne yakalaşık 2500 kişinin geldiği bildirilsede aşcı yemek ustasının benim yemeğim 2000 kişilikti ve çok beğenildi demesinden anlaşılıyor.

konvoy halinde Kızılırmak köprüsünden gelen düğün alayı Ramazan Ayan ın kullandığı eskort araçla salona gelindi.onların geldiği saatte zaten salon dolmuştu.

Baba Ahmet ,Yurdagül Ayan ile AYBİMAŞ işletme müdürü BÜYÜK AĞABEY Erol Ayan ın karşıladığı misafirlerle ilgilenerek bizzat yer gösterdiler.

Mehteran bölüğünün eşliğinde salona giriş yapan gelin Cansu ile Damat Hilmi Ayan alkışlar arasında yerlerine masalarına geçti.Mehtaran bölüğü gösterisine devam etti.


ALkışlar arasında Nikah kıyıldı.Aile büyüklerinin desteklediği nikah kıyılarak falaşör ve kompitilerle havayi fişeklerle yaş pasta  kesildi.Pasta kesiminde hem yerden hem havadan kamera çekimi ile fotoğraf çekimleri Kırıkkale nin tanınmış Fotoğraf ustası Ahmet Yaman ve Dron havadan görüntü ustası Hasan Alsancak tarafından yapıldı.

Havadan yerden dört koldan kamera ve fotoğraf çekimi yapılan düğünde bütün davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

semazen gösterileri büyük ilgi uyandırdı.İlahi grubunun söylediği güzel ilahilerle insanları ruhen dinlendirdi.

Düğüne Katılan Yahşihan Belediye başkanı Ahmet Sungur,eski bahşılı belediye başkanı Mehmet Dönmez,esnaflar,iş adamları ve kalabalık bir misafir katıldı.

sahnede iki ailenin büyüklerini kameraya konuştururken hepsinin adına teşekkür konuşması yapan Erol Ayan şunları söyledi.


Erol Ayan,değerli Belediye başkanlarım Ahmet Sungur,Eski Bahşılı belediye başkanıMehmet Dönmez e,Düğünümüze Bakan programı nedeniyle katılamayan MV.lerimiz Mehmet Demir,Ramazan Can ile Apdullah Öztürk ve Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ya,İş adamlarımıza, esnaflarımıza, toptancılarımıza,Personelimize,Dost Ve akrabalarımıza,Çelenk gönderen,telefon eden değerli dostlarımıza çok teşekkür ederiz.Allah onlarında çocuklarına böyle mutlu günler nasip etsin dedi.

(Koordinatör AY-site Editörü HA )

Bu haber 4203 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi