Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TSO Hareketlendi

TSO Hareketlendi

Tarih 22 Ağustos 2017, 09:29 Editör PINAR YILMAZ

TSO Hareketlendi

TSO Hareketlendi

Ekim ayının ilk haftasında gerçekleşmesi beklenen Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri nedeniyle ilk olarak E- İmza yönetim kurulu Başkanı Orhan Kılıç'ın adaylığını açıklamıştı. Dünde  Mevcut Başkan Ahmet Varlı ve Eski Kırıkkale Belediye Başkanı Cemalettin Akdoğan Kırıkkale Ticaret Odasına adaylıklarını açıkladı.

AKDOĞAN'IN SÖYLEMİ YERSİZ KALDI

Mevcut Başkan Ahmet Varlı ,Ticaret ve Sanayi odasına 13 Meslek grubundan aday olduğunu  açıklarken, "Gücümüze  güç katmak için adayım. Amacımız tek liste halinde seçime girmekti. Fakat öyle olmadı diğer adaylarımızda aday oldu. Diğer adaylara başarılar diliyorum''dedi. Varlı,  Cemalettin Akdoğan'ın kendisiyle görüşerek seçimlerin tek aday üzerinden gerçekleşmesini istediğini, Bu yüzdenden Ömer Akçelik'in adaylıktan çekilmesi takdirde kendisinin de adaylıktan çekileceğini ifade ederken, bu söylemenin yersiz kaldığını ses çıkmadığını söyledi.

ÇAĞRILARA KAYITSIZ KALAMADIM  

Eski Belediye Başkanı ve Eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan ise basın huzurunda adaylığını açıkladı.  Akdoğan " Bütün Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de bir seçim yaşanacak. Ben de seçimlerde adayım. Şehrin ileri gelenleri bu şehirde bir mekanizmaya ihtiyaç olduğunu bana ilettiler. Bende bu çağrıya kayıtsız kalmadım. Bütün aday olan arkadaşlar arkadaşlarım, dostlarım. 13 Grup'a adayım. Elimizden gelen her şeyi Kırıkkale Ticareti için vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın''dedi. 

 

Bu haber 555 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi