Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Organik Tarımda Markalaşmış Bir Kırıkkale

Organik Tarımda Markalaşmış Bir Kırıkkale

Tarih 22 Ağustos 2017, 09:46 Editör PINAR YILMAZ

Organik Tarımda Markalaşmış Bir Kırıkkale

Organik Tarımda Markalaşmış Bir Kırıkkale

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Uygulamalarına geçiş yapan çiftçilere malzeme dağıtımı yapıldı.

SAHİPLERİNE DAĞITILDI

Kırıkkale'de iyi tarım ve organik tarımı geliştirmek, tarladan sofraya güvenilir, sağlıklı gıda sunabilmek için başlatılan proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamına alınan çiftçilere ihtiyaç duyacağı ekipmanlar düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıtıldı.

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yapılan törende bir konuşma yapan İl Müdürü Yılmaz; “ İlimizde İyi Tarım Uygulamaları ile başlayan ve nihai hedefi Organik Tarıma Geçiş olan bir süreci başlatmış bulunuyoruz. Bilinçli üretici, sağlıklı ve doğru yetiştirme ile tüketicimize daha sağlıklı, daha güvenli gıda sunmak hedefine doğru ilerliyoruz. Kırıkkale’yi bir organik tarım merkezi haline getirerek markalaştırmak gibi bir hedefimiz ve bu hedefe emin adımlarla ilerleyecek enerjimiz var.” şeklinde konuştu

Bu haber 773 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi