Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YILLARIN SANATÇISINA SÜPRİZ YAŞGÜNÜ

YILLARIN SANATÇISINA SÜPRİZ YAŞGÜNÜ

Tarih 11 Eylül 2017, 02:05 Editör PINAR YILMAZ

YILLARIN SANATÇISINA SÜPRİZ YAŞGÜNÜ

YILLARIN SANATÇISINA SÜPRİZ YAŞGÜNÜ
Kırıkkale nin yetiştirdiği ünlü bir çok sanatçıya TV lerde ve Kaset dolumlarında saz icratı olarak eşlik eden,flaş tv de müzik proramlarına çıkan şimdilerdede Naz Düğün salonunda sahne alıp Kırıkkalenin bütün düğün sahiplerini eğlendiren,mütevazi,nazik ve sahne hakimeyeti tartışmasızon numara  olan sanatçı Ahmet Özbek 10 Eylül 1974 Kıbrıs barış harekatında doğmuş va hayata atılmıştı.
Bütün Naz düğün salonu personeli olarak Yılların gazetecisi Ahmet Yaman,Naz işletme müdürü Serdar Akbulut,Vokalist Ekip arkadaşı Haydar Yakut,Düğün Salon kamera işleri tertipleyisi Dron operatörü Hasan Alsancak,Salon Garson ekipleri Murat ve ekibinin özveri ile düzenlediği süpriz yaş günü kutlaması yerinde ve zamanında yapılarak Özbek için büyük şaşkınlık yarattı ve düzenleyenlere çok
teşekkür etti.


Özbek İnsanların Dostları arakadaşları sağlam olursa sırtı yere gelmez.unuttum dediğim anda hatırlanmak güzel bir duygu emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Özellikle Gazeteci abim Adaşım Yaman a ve İşletme salon müdürü Serdar Kabuluta çok teşekkür ediyorum dedi.
Haberci71 haber sitesi olarak kardeşimiz çalışma arakdaşımız Ahmet Özbek in 43 ci yaş gününü ailesi ile beraber,sağlıklı,mutlu ve huzur içerisinde geçirmesini temenni ediyoruz.
Kooordinatör AY-Editör HA

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi