Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Haktankaçmaz Keskin'de Yatırımları İnceledi

Haktankaçmaz Keskin'de Yatırımları İnceledi

Tarih 12 Eylül 2017, 18:12 Editör PINAR YILMAZ

Haktankaçmaz Keskin'de Yatırımları İnceledi

Haktankaçmaz Keskin'de Yatırımları İnceledi

Kırıkkale Valisi  Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Keskin ilçesinde katıldığı bir etkinlik sonrası, ilçede yapımı devam eden inşaat ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

BİLGİ ALDI 

Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve ilçe yöneticilerinden yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz, ilk olarak yeni yapılması planlanan öğretmenevi sahasında incelemelerde bulundu.Keskin İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı, İlçe Müftülük Hizmet Binası ve Eğitim Kompleksi inşaatı, Hacı Mustafa Demirci Camii inşaatı ve TOKİ inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

İNCELEMEDE BULUNDU

Yol güzergâhında bulunan esnafa da uğrayarak işlerinde kolaylıklar dileyen Vali Haktankaçmaz, özel bir firmaya ait Un fabrikasını da ziyaret etti. Daha sonra, Yenimerdan- Efendi köyleri arasındaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Haktankaçmaz, KÖYDES kapsamında 7 km.sathi kaplama yapılan İnziloğlu köy yolunda da incelemelerde bulundu.

 

GENİŞ KATILIM

Keskin İlçesi ziyaretinde Vali Haktankaçmaz’a, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve  İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’de eşlik etti.

 

Bu haber 848 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi