Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Siz Önemli Bir Köprüsünüz

Siz Önemli Bir Köprüsünüz

Tarih 13 Eylül 2017, 13:35 Editör PINAR YILMAZ

Siz Önemli Bir Köprüsünüz

Siz Önemli Bir Köprüsünüz

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya ve beraberindeki heyeti kabul etti.

 

ÜYELERİ TANIŞTIRDI

Kabulden dolayı Vali Haktankaçmaz’a teşekkür eden Genel Başkan Sertkaya, geçen ay yapılan genel kurul sonrası yeni seçilen üyeleri tanıştırmak ve bayramlaşmak üzere bu ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

KIRIKKALE TANITIM GÜNLERİ

Ayrıca, federasyonun çalışmaları hakkında Vali Haktankaçmaz’a bilgi sunan Sertkaya, Ankara’da düzenlemeyi planladıkları “Kırıkkale Tanıtım Günleri” etkinliğinin yeni yönetimin ilk icraatı olacağını belirtti.

 

BAŞARILAR

Genel Kurul sonrası göreve seçilen üyeleri tebrik eden Vali Haktankaçmaz’da, “ Tekrar bir güvene layık olmak önemli. Demek ki önceki yapılan çalışmalardan bir memnuniyet var ve bunun devamı istenmiş. Sizlerin de ayrıca Kırıkkale ile bağını kopartmamış olması ayrı bir önem arz ediyor. Ankara’da ki vatandaşlarımızın federasyon aracılığı ile iletişiminde önemli bir kanal, önemli bir köprü. O açıdan sizlerle bir araya gelmek, Kırıkkale’de sizleri görmek ayrı bir memnuniyet vesilesi. Yeni yönetimi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

Bu haber 772 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi