Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI 4.ETAP TOKİ MAĞDURLARININ SABRI TAŞTI

BAHŞILI 4.ETAP TOKİ MAĞDURLARININ SABRI TAŞTI

Tarih 15 Eylül 2017, 00:48 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI 4.ETAP TOKİ MAĞDURLARININ SABRI PATLADI.

BAHŞILI 4.ETAP TOKİ MAĞDURLARININ SABRI PATLADI...!

Bahşılı 4.Etap Toki Mağdurları örgütlenerek Önce Kaymakam lık sonrada Belediye ye akın ederek dertlerini anlattı ve biran önce anahtarlarının verilmesini talep etti.

Kaymakam lık binası önünde toplanan Toki sakinleri Makam koridoruna dolarak,Kaymakam Zikri Şahin in makamına iki grup halinde temsilciler göndererek dertlerini anlattılar ve biran önce makam olarak sorunlarının çözülmesini istediler.

Kaymakam da bizi bağlayan bir durum yok sizin işinizi çözmeyen Toki mütahiti ise onunla hesabınızı mahkeme yolu ile halledin,Zetan epeyce zaman mağdur olmuşsunuz diyerek yol gösterdi.

Yazı işleri müdürü de koridorda bu işin bağırarak hep bir ağızdan konuşarak çözülmeyeceğini,sizin sorununuzun nerede düğümlendiğini bakın Başkan Yardımcısının telefonu ile dinlettim,Kaymakam lık olarak yapılacak birşey olmadığını anlattı.

Öfkeli kalabalık bu seferde Belediye Başkanına giderek sorunlarına çare bulunmasını bildirdi.


Başkan İbrahim Uyar ve AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,Başkan Yardımcısı Özcan Akdeniz katıldığı toplantı salonunda toplanan insanların dertlerini dinlediler.Kısa bir telefon trafiği yaşayan Başkan Uyar ise sorunun kaynağını bularak kesin neticeler alınacağını iletti.

Belediye Başkanı Uyar şantiye borcu olan 18 bin tl için evrakların yürümediğini oysa sizi de bağlamadığını engel olunmaması gerektiğini söyleyerek sizin memnuniyetiniz bizim için daha önemli dedi.şimdi bedaş la ve Telekom la görüşmeye gidiyorum kesin netice alacağım merak etmeyin.dedi.

Nasıl trafo tesliminde pürüzü çözdü isek bunu da halledeceğiz.dedi.

Topluluktan bazıları gerekirse bizler o parayı karşılarız yeter ki kış gelmeden evlerimize kavuşalım dediler.kimisi düğün yapacağız evleri bekliyoruz,kimisi de kiradan kurtulmak istiyoruz diyerek sorunlarını dile getirdiler.

Daha sonra olan gelişmelerde ise Başkan la yapılan görüşmede yarin Tedaş ın ekip göndereceğini,Telekom'un ise evrak işlerini hızlandıracağını söz verdikleri öğrenildi.

Yani demek oluyor ki yarin çalışmalar yetişmese de öbür hafta bu iş gerçek anlamda çözülecek dendi.Hadi  hayırlısı diyoruz.

Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Bu haber 1091 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi