Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BU YIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ

BU YIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Tarih 16 Eylül 2017, 09:06 Editör PINAR YILMAZ

BU YIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ

 

BU YIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Kırıkkalespor Muhafızlar Taraftar Grubunun yeni Dernek binası dualar eşliğinde açıldı. Açılaşa katılan Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz, " Böyle birlik beraberlik içinde olursanız bu yıl şampiyon olacağınıza ben inanıyorum''dedi.

GENİŞ KATILIM

Muhafızlar Taraftar dernek binasının açılışına katılım oldukça geniş oldu. Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçamaz, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, Muhafızlar Taraftar Derneği Başkanı Çetin Bekeç,Türk Metal Kırıkkalespor ve MKE Kırıkkalespor yönetimi ve futbolcuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SAYIMIZ ARTTI

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Muhafızlar Taraftar Grubu tribün lideri Deniz Eren Öztürk, " Böyle bir günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan yıllar önce bir kaç  kişi ile kurulan grubumuz yıllar ilerledikçe sayısı artarak dernekleşti. Bizim grubumuzda arkadaşlık, dostluk var. Hepimiz burada birer aile gibiyiz. Hepimize çok teşekkür ediyorum''dedi.

KARDEŞCE YAŞAYACAĞIZ

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ise " Burada görüyorum ki bu grup binlere hitap ediyor. Diğer taraftar gruplarıyla beraber inanıyorum ki Kırıkkalespor bu yıl şampiyon olacak. Hep birlikte kardeşçe yaşarsak inanıyorum ki güzel yerlere geleceğiz ve şampiyon olacağız''dedi. Açılış merasiminin ardından protokol dernek binasını gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

 


 

Bu haber 755 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi