Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
PTT Başarı için çalışıyoruz

PTT Başarı için çalışıyoruz

Tarih 12 Ekim 2017, 09:48 Editör PINAR YILMAZ

PTT Başarı için çalışıyoruz

PTT Başarı için çalışıyoruz Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 2017 yılının ilk üççeyreğindeki faaliyetlerini değerlendirmek üzere Kırıkkale’den de katılımın olduğu, Nevşehir’de Yönetim Toplantısı düzenliyor. HEDELERİNİ DEĞERLENDİRECEKLER Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT A.Ş. Yönetim Toplantısı’nın açılışına telekonferans yöntemiyle katılarak önemli değerlendirmelerde bulundu. PTT A.Ş.’nin 176 yıldır ülkemiz insanına hizmet verdiğini belirten Bakan Arslan, “Yönetim Toplantısı’nda arkadaşlarımız PTT’nin bugüne kadar yaptığı çalışmaları, bundan sonra yapmayı hedeflediklerini değerlendirecekler.” KOLAYLIK VE BAŞARI DİLEDİ Eminim, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde de PTT’mizin ortaya koyduğu çalışmaların sonuçları, istatistikleri güzel olacaktır. Bundan çok daha önemlisi, yılın kalan kısmında da başarı çıtamızı çok daha yukarı taşımak” dedi. Bakan Arslan, PTT işyerlerinde vatandaşların sıcak bir şekilde karşılanması ve onlara güler yüzle hizmet verilmesini çok önemsediğini vurgulayarak, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da PTT sayesinde insanlarımızın yaşamları kolaylaşacak, uzaklar yakın olacak” diye konuştu. Bakan Ahmet Arslan, bütün çalışma arkadaşlarına kolaylık ve başarı dilediğini ifade etti. HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik ise PTT A.Ş.’nin büyük bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek, “Her faaliyet alanıyla ilgili bir başarı hikayesi yazılıyor” dedi. Postadan kargoya, elektronik ticaretten bankacılığa her alanda atılım yapıldığını kaydeden Bozgeyik, “Değişim ve dönüşüm projelerimiz hız kesmeden devam ediyor.” BÜYÜK BİR KATKI VE DESTEK VERDİ “Vatandaşımızın memnuniyetini artırmak, hizmetlerimizin kalitesini daha da yükseltmek için gece gündüz gayret ediyoruz” diye konuştu. “Bir taraftan mevcut işlerimizi daha ileriye götürüyoruz, bir taraftan da yeni PTT’nin inşasının kodlarını yazıyoruz. Şirketimizi her gün çok daha farklı boyutlara taşıyoruz” değerlendirmesinde bulunan Kenan Bozgeyik, PTT A.Ş.’nin büyümesi noktasında Hükümet’in büyük bir katkı ve destek verdiğini vurguladı.

Bu haber 683 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi