Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İl Başkanı Dağdelen ilçe ziyaretlerine devam ediyor

İl Başkanı Dağdelen ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Tarih 13 Ekim 2017, 02:54 Editör PINAR YILMAZ

İl Başkanı Dağdelen ilçe ziyaretlerine devam ediyor

İl Başkanı Dağdelen ilçe ziyaretlerine devam ediyor AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Bahşılı ilçesini ziyaret etti. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevini devralan Dağdelen, ilçe ziyaretlerine devam ederek Bahşılı ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bahşılı ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Dağdelen, ilçede yürütülen teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Dağdeleni kurban keserek karşılayan Bahşılı Belediye başkanı Uyar ile AK Parti ilçe başkanı Duyar ve halktan büyük ilgi gördü. Dağdelen, burada yaptığı açıklamada, AK Parti'de hali hazırda devam eden bir kongre sürecinin olduğunu söyledi. Şu ana kadar iki ilçede kongrelerin tamamlandığını hatırlatan Dağdelen, " Partimize ve davamıza hizmet etmek için genel merkez teşkilat başkanlığımız ile Cumhurbaşkanımız beni bu göreve layık gördü. Allah nasip etti göreve geldim,sizlere layık olmak için elimden geleni yapacağım.önümüzde 2019 genel seçimi ve yerel seçimleri var.çok iyi çalışmamız lazım.Bu seçim çok önemli arkadaşlar.Gerçekten Türkiye nin var olma seçimi.Bütün ülkemizin için bir hedefimiz var,tam bağımsız olma hedefi 2023 hedefimiz var.lozan anlaşmasındaki ayağımızdaki bütün prangalar kalkacak.Onun için hep beraber olup Bizler de halkımızın her kesimine ulaşacağız. Kutlu davamızı daha üst noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız ve oylarımızı yüzde yetmişlerden,seksenlere ve doksanlara ulaşmalıyız.Davamıza sahip çıkmalıyız,bu dava sadece AK Parti davası değil,güçlü bir Türkiye davasıdır.kendi bölgesinde söz sahibi olan güçlü bir Türkiye davasıdır.Bu ülkemizin sancağı inmeyecek,çünkü cenabı Allah bu millete islamın sancaktarlığını vermiş.kim ne derse desin bu sancak bu milletin elinde,Recep Tayip Erdoğan ın elinde arkadaşlar.Hatalarımızı bertaraf edip bu sancağa sahip çıkacağız." diye konuştu. daha sonra kadınlar kolunu ve gençlik ile ayrı ayrı görüşerek onların sorunlarını dinledi.Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve meclis üyelerinide makam da ziyaret etti.

Bu haber 881 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi