Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Merhamet Derneğinden 7 Bin Kişilik Aşure

Merhamet Derneğinden 7 Bin Kişilik Aşure

Tarih 14 Ekim 2017, 10:46 Editör PINAR YILMAZ

Merhamet Derneğinden ,Merhametsizlere örnek hareket

Merhamet Derneğinden 7 Bin Kişilik Aşure İhtiyaç sahibi ailelere yardımlarıyla sık sık gündeme gelen Kırıkkale Merhamet İslami Eğitim Yardım Derneği bu kez muharrem ayı dolayısıyla 7 bin kişilik aşure ikramında bulundu. Aşurelerin hayırseverlerin desteğiyle hazırlandığını söyleyen Dernek Başkanı Mustafa Sadıç “Biz sadece veren ile alan elin arasında köprü vazifesini yerine getiriyoruz. Destek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. CUMA NAMAZI SONRASINDA Merhamet İslami Eğitim Yardım Derneği Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak 7 bin kişilik aşure ikramında bulundu. Kazanlarla pişirilen aşureler Cuma namazı sonrası Gürler Camii yanında bulunan dernek binası önünde vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, ikramda emeği geçenlere teşekkür etti. Cuma namazı çıkışında vatandaşlara ikram edilen aşure etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Merhamet İslami Eğitim Yardım Derneği Başkanı Mustafa Sadıç “Dernek yönetimi olarak bir önceki Cuma günü almış olduğumuz bir kararla Kırıkkale halkına 7 bin kişilik bir aşure etkinliği gerçekleştiriyoruz” ifadesini kullandı. BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç’te Muharrem ayı gibi mübarek bir ayda anlamlı bir etkinliğe imza atan Merhamet İslami Eğitim Yardım Derneğini tebrik ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Kırıkkale Barosu eski başkanlarından Av. Ayhan Yılmaz’da muharrem ayının İslam tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatarak, “hem tarihi hatırlamak, hem bu ayın önemini hatırlamak adına anlamlı bir etkinlik oldu. Birlik beraberliği, kardeşliği, İslam kardeşliğini pekiştirmek adına bu yapılan faaliyetler her birimiz için çok kıymetli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırları rabbim kabul eder inşallah” dedi.

Bu haber 860 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi