Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Şehit Volkan pilavcı Anaokulu Aşure etkinliği düzenledi

Kızılırmak Şehit Volkan pilavcı Anaokulu Aşure etkinliği düzenledi

Tarih 16 Ekim 2017, 11:39 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Şehit Volkan pilavcı Anaokulu Aşure etkinliği düzenledi

Kızılırmak Şehit Volkan pilavcı Anaokulu Aşure etkinliği düzenledi Kırıkkale Merkez de eğitim öğretim veren Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu her yıl düzenlediği Aşure etkinliğini bu senede gerçekleştirdi. Muharrem ayında Aşure gününde düzenlenen program 1000 kişilik olarak planlandı. 350 öğrenci 15 sınıfı 15 öğretmeni bulunan Anaokulu müdiresi Şengül Doğan Programda bütün misafirlere kazan içinde aşure ikram ederek şu açıklamayı yaptı. Doğan,''kendi personelimizin mutfağımızda yaptığı aşureleri bütün protokol ve eğitim camiası ile okul müdürlerimize özellikle ailelerimize ikram ettik.biz her sene muharrem ayında tertiplenen Aşure etkinliklerini yapıyoruz.Ailelerimizden güzel tepkiler aldık.Aşure günümüze katılan bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim şube müdürlerimize,Emeği geçen öğretmen ve personelimize özellikle Ailelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.Yeni sezon Eğitim yılında da okulumuzun sosyal etkinlikleri devam edecektir.öğrencilerimiz emin ellerdedir bizlere ve öğretmenlerimize güvencinizden dolayı teşekkür ederiz.dedi. Programa,Kırıkkale İl Milli Eğitim şube müdürleri,Yalçın Yılmaz,Orbay Özcan,Hatice Şap,Nilgün Çelik,Ümit Yaşar,Yahşihan M.E.Md.Erdal Taşkın ve Ailelerden büyük çaba gösterip organize eden Nursel Allanlı,Okul müdürleri,Basın mensupları ve Aileler katılmıştır.emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Bu haber 1727 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi