Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti ilçelerde temayül yoklamaları yapmaya başladı

AK Parti ilçelerde temayül yoklamaları yapmaya başladı

Tarih 16 Ekim 2017, 15:50 Editör PINAR YILMAZ

AK Parti ilçelerde kongre öncesi aday belirleme temayül yoklamaları yapmaya başladı,Bahşılı da temayül yoklaması tamamlandı.

AK Parti ilçelerde kongre öncesi aday belirleme temayül yoklamaları yapmaya başladı İlkönce Kırıkkale merkez ilçede olmak üzere Bahşılı,Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerinde temayül yoklamaları yapılıyor. Bahşılı da temayül yoklaması. Yozgat ve Kırıkkale den sorumlu Koordinatör Millet vekili Nuri Uslu nun hazır bulunduğu üç aday belirleme oylaması yapıldı.Mv.Uslu nun ziyaretinde il başkanı Nuh Dağdelen bütün gelişimlerin nedenini anlattı,bir bayrak değişimi olarak görelim Sadullah beyin ve belediye ile uyumlu çalışmasının ne kadar oy oranına dönüştüğünü ve bütün ilçelerden fazla oy oranı çıkarttığını biliyoruz ve teşekkür ediyoruz.diyerek sözü Koordinatör Mv.Uslu ya bıraktı.Mv vekili uslu Bahşılı ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada ,aslında parti genel merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda nöbet değişimi olarak gördüğümüz bu uygulamalar ile ne kadar yenilikçi bir parti olduğumuzu gösteriyoruz.önümüzdeki 2019 seçimleri bu zamana kadar yapılan diğer seçimlerden çok önemli bir seçim olacak,dikkat edip gece gündüz çalışmalıyız.Bahşılı İlçe başkanımız başarısız olduğu için değil nöbet değişimi olarak görevi başarı ile devredecek.seçimlerde ilçe teşkilatı ve Belediye ile ne kadar uyumlu çalıştığını biliyoruz oy oranlarındaki başarısının diğer ilçelerden daha başarılı olduğunuda öğrendik.verdiği emekten yaptığı çalışmalardan ötürü hala partimizde bir nefer gibi çalışacağınıda bildiğimiz için kendisini tebrik ediyor başarısını alkışlıyoruz.dedi. Bahşılı dan 8 aday çıktığı ve oylamadan sonra İlçe teşkilatından ve Bahşılı Halkından aday olan üç kişi aday gösterilirken oyların çoğunluğunu alan Hamdi Baykal,Fatih Binay ve Osman Taş ilk sıraları alarak kayıtlara geçti. Koordinatör Mv.nin ,Eski ve İlçe başkanları,Belediye Başkanları,Kadın kolları başkanları,Gençlik kolları başkanları,aday olan şahısları Halktan gönüllü kişileri dinledi.Yapılan mülakatlar bir kayıt altına alınarak genel merkeze gönderileceği nihaiyi kararın orada belirleneceği bildirildi.

Bu haber 1144 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi