Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA BAĞLANAMAYAN YOLDA YİNE KAZA OLDU

BAHŞILI DA BAĞLANAMAYAN YOLDA YİNE KAZA OLDU

Tarih 06 Aralık 2017, 13:01 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA BAĞLANAMAYAN YOLDA YİNE KAZA OLDU

BAHŞILI DA BAĞLANAMAYAN YOLDA YİNE KAZA OLDU Bahşılı Kızılırmak kıyısından geçen konya kulu yol bağlantısı üç senedir birtürlü bağlanamamış ve sürekli buralarda kazalar olmaya başlamıştır. Bahşılı ilçesi Hüseyin onbaşı mahallesinden geçen tamamı ile ilçe mahallesinin arasından geçen bu yolun tamamlanamaması araç sürücüleri ve vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanmaktadır.Bu Kazadada yağışlar nedeni ile araç direksiyon kontrolünü kaybeden,Dursun Yalçın ın kullandığı 71 BF 525 plakalı otomobil,Hataya giden Sezer Şen yönetimindeki 71 BH 137 plakalı Tır la çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobilde bulunan Şoför Dursun Yalçın ve Eşi Sıdıka Yalçın yaralandı.Araç içine sıkışan Dursun Yalçın Kırıkkale itfaiye ekiplerince güçlükle çıkarılarak 112 Ambulans servisi ile hastaneye kaldırılıştır. Sezer Şen ise bu yollda biz geçen kış yine kaza yaptık artık yeter bunu tamamlasınlar bizlere yazık değilmi diye srzenişte bulundu.Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Bir süre tek şeritten verilen Trafik akışı daha sonra Trafiğe açıldı. .

Bu haber 947 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi