Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sulakyurt ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları

Sulakyurt ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları

Tarih 10 Aralık 2017, 11:15 Editör PINAR YILMAZ

Sulakyurt ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları

Sulakyurt'ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yol ve kaldırımlarda yenileme çalışmaları yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı birçok mahalledeki yollara parke taşı döşendiğini ve kaldırımlarda da düzenlemeler yapıldığını söyledi. GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULDU Vatandaşların da çalışmalara büyük destek verdiğini, birlik beraberlik içinde yolların, kaldırımların büyük bir kısmının tamamlandığını belirten Bildik, "Halkımızın sorunlarını gidermek için canla başla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Özellikle kış mevsimi nedeniyle yollarımız çamurdan geçilmiyordu. Ama şu an kilit parke sayesinde caddelerimiz, yollarımız pırıl pırıl oldu. Ayrıca hafriyat ve hayvan gübreliklerinin de temizlikleri yapılarak yol kenarları güzel bir görünüme kavuşturuldu." diye konuştu.Bildik, havaların soğuması nedeniyle yol ve su şebekelerinde don ve buzlanmaya yönelik de gerekli önlemleri aldıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber 734 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi