Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kaymakam Şahin Engelli vatandaşları ziyaret etti

Kaymakam Şahin Engelli vatandaşları ziyaret etti

Tarih 11 Aralık 2017, 17:22 Editör PINAR YILMAZ

Kaymakam Şahin Engelli vatandaşları ziyaret etti

Kaymakam Şahin Engelli vatandaşları ziyaret etti Bahşılı Kaymakam'ı Şahin Dünya engelliler haftası münasebeti ile engelli vatandaşları ziyaret etti Bahşılı ilçe kaymakam'ı Zikri Şahin İlçe İçerisinde oturan Görme engelli Hasan Kacar ile Bahçeli mahallesi kırsal kesimde yanlız bir evde oturan Mustafa İlgün'in oturduğu evleri ziyaret etti. ayrıca büyük sarıkaya köyünde karı koca engelli şimşek ailesi,Cemile Şimşek ve Müktad Şimşak ide ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlarla hasbıhal edip hatırlarını sordu,Görme engelli Hasan Kacar'ın kimsenin yardımı olmadan bir yerlere gidemediği ve damadının yardımcı olduğu öğrenildi. kırsal kesimde herkesten uzak yerde yaşayan Mustafa İlgün ise oturduğu evin çoban evi olduğunu,yanlız yaşadığını devletten aldığı yardımlarla ayakta durduğunu söyledi. Kaymakam bakın Devletimiz sizi sahipsiz bırakmıyor eğer bir isteğiniz varsa söyleyin vakıf müdürümüzde burada yardımcı oluruz dedi. Ayrıca Kaymakam Zikri Şahin Büyük Sarıkayalar köyünde engelli karı koca aileyi ziyaret ederek sağlık durumlarını ve bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Bu haber 1068 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi