Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Özel Gazi Engelli Kardeşlerini Unutmadı

Özel Gazi Engelli Kardeşlerini Unutmadı

Tarih 12 Aralık 2017, 11:18 Editör PINAR YILMAZ

Özel Gazi Engelli Kardeşlerini Unutmadı

Özel Gazi Engelli Kardeşlerini Unutmadı Özel gazi koleji 3 Aralık Dünya Engelliler günü ve her ay düzenli olarak işlediği Değerler Eğitimi ‘Hoşgörü-Farklılıklara Saygı konusu kapsamında ortaokul öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci ile birlikte Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okuluna ziyaret gerçekleştirdi. EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER Konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Bayram Aydoğdu şunları söyledi: "Okulumuzda her ay Değerler Eğitimi çalışması kapsamında bir konu belirliyor ve bu konu ile ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu ay ki konumuz ise ‘Hoşgörü-Farklılıklara Saygı ’idi. Hem bu konu çerçevesinde hem de 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle bu ziyareti gerçekleştirdik. Amacımız hem öğrencilerimize kazandırmak istediğimiz değerleri yerinde ve yaşayarak kazandırmak hem de engelli kardeşlerimizle vakit geçirip onların dünyalarına dokunabilmekti. Bu ziyaret sayesinde her iki okul öğrencileri kaynaşarak birlikte etkinlik yapıp eğlenceli vakit geçirdiler. Müdür Aydoğdu konuşmasına şöyle devam etti: Hepimiz birer engelli adayıyız şeklinde düşünüp, empati kurarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bizi okullarına kabul eden, okulları hakkında bilgi veren, sıcak ilgi ile ağırlayan Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim dedi. Ayrıca bu ziyaretlerimiz her ay düzenli devam edecektir'' dedi.

Bu haber 782 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi