Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku

Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku

Tarih 12 Aralık 2017, 11:25 Editör PINAR YILMAZ

Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku

Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku adlı konferans düzenlendi. GENİŞ KATILIM Konferansa konuşmacı olarak Avukat ve Arabulucu Meltem Banko, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Serra Bediha Timur, BTK Hukuki Değerlendirme Koordinatörü Avukat Bahadır Aziz Sakin ve Sosyal Medya Uzmanı, Yazar Mehmet Burak Torun katıldı.Moderatörlüğünü Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Arıkan’ın yaptığı etkinlik fakülte öğrencileri tarafından ilgiyle karşılandı. PLAKET VERİLDİ Günümüzde gelişimi hızla devam eden bilişim sektörünün ve sosyal medyanın üzerinde durulduğu konferans, BTK Hukuki Değerlendirme Koordinatörü Sakin’in sunumuyla başladı. Ardından Haberler.com genel yayın yönetmeni Serra Bediha Timur’un konuşmasına geçildi.Timur yaptığı konuşmada habercilik sektörüne ve habercilik sektörünün hukuki boyutlarına değindi. Timur’un ardından Avukat Meltem Banko söz alarak,“Bilişim Hukuku ve Sosyal Medya” konulu konuşmasını yaptı. Daha çok bilişim ve sosyal medya hukukunda kişilik hakları, Uluslararası düzeyde bir sosyal medya ve bilişim sözleşmesinin gerekliliği konularına değinenBanko, öğrencilerle samimi diyaloglar kurarak, tavsiyelerde bulundu. Sosyal Medya Uzmanı,Yazar Mehmet Burak Torun ise daha çok sosyal medya üzerinde durdu.Facebook’taki Sabri Reyiz ve Cedric, Twitter’daki Kızların İç Sesi ve FıratınBlogu adlı karakter özlü paylaşım sayfalarının Torun tarafından oluşturulduğunu öğrenen öğrebciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. USMED İç Anadolu Bölge Başkanlığı görevini de aktif bir şekilde sürdüren Torun aynı zamanda yazarı olduğu “Menemen Olma Fenomen Ol “ isimli çok satanlar listesinde yer alan kitabını, tek tek imzalayarak öğrencilere hediye etti. Son olarak konuşmacılar dinleyicilerin sorularını yanıtladı. Konferans plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu haber 747 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi