Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ülkenin Sesi Oldunuz

Ülkenin Sesi Oldunuz

Tarih 12 Ocak 2018, 00:40 Editör PINAR YILMAZ



Ülkenin Sesi Oldunuz

Ülkenin Sesi Oldunuz 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan gazeteciler gününü kutladı. Akdoğan, ""Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında, düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur. Basın bu gücünü 15 Temmuz darbe girişiminde de bir kez daha ispatlamıştır.''dedi. MUTLU GÜZEL YILLAR YARINLAR DİLERİM Akdoğan, "Toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini, yeri geldiğinde canı pahasına dahi kaleme alan ve kamuoyuna aktaran gazetecilerimizin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yürekten kutluyorum. Görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren, basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum. Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece-gündüz demeden ve mesai saati gözetmeksizin canla-başla büyük bir özveri ile çalışan tüm basın emekçilerimize yeni yıl ile birlikte sağlıklı mutlu güzel yıllar yarınlar dilerim."dedi.

Bu haber 873 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi