Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bir El de Sen Uzat

Bir El de Sen Uzat

Tarih 17 Ocak 2018, 16:34 Editör PINAR YILMAZ

Hasan Ali Yücel İlkokulu öğretmenleri düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi ile toplumsal duyarlılığa katkıda bulunuyor.

Bir El de Sen Uzat Kırıkkale’de Hasan Ali Yücel İlkokulu öğretmenleri düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi ile toplumsal duyarlılığa katkıda bulunuyor. RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR İlkokulda görev yapan Müdür Yardımcısı Alper Boyraz ve Öğretmen Füsun Özçelik Güney, oluşturdukları ‘Bir Elde Sen Uzat’ yardım kampanyası ile okulun giriş koridoruna koydukları kutu aracılığıyla ihtiyaç sahipleri için maddi yardım topluyor. Üç haftadır devam eden kampanyada son gün Cuma. Düzenledikleri yardım kampanyası hakkında bilgi veren Müdür Yardımcısı Boyraz, “Şöyle bir fikir ortaya attık ve çok güzel oldu''dedi. İHTİYAÇ SAHİPLERİ TESPİT EDİLİYOR “Biz de sosyal sorumluluk projesi kapsamında, okulumuzdaki öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte bu tür insanları tespit edip bu insanlara bir elde biz uzatalım diye bir yardım kampanyası düzenlemeyi düşündük. Yaklaşık üç haftadır okulumuzda devam ediyor, bu hafta sona erdireceğiz. Buradan çıkan miktarla beraber tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunacağız.”

Bu haber 877 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi