Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TOKİ için geri sayım başladı

TOKİ için geri sayım başladı

Tarih 18 Ocak 2018, 11:25 Editör PINAR YILMAZ

TOKİ için geri sayım başladı

TOKİ için geri sayım başladı 29 Kasım’da ihale edilen konutlar için ihalenin üzerinden bir buçuk ay gibi kısa bir süre geçmesinin ardından çalışmalar başladı. 701 adet 2+1, 226 adet 3+1 olacak şekilde tasarlanan proje haberi bekleyen emekliler tarafından da sevinçle karşılandı. Çullu yolu üzeri-Yuva Mahallesi civarında 120 dönüm üzerine yapılacak olan 927 adet konutların civarında da 2 adet cami, 1 adet okul, 1 tanede AVM yapılacak. ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, “TOKİ Başkanlığı ziyaretimizde TOKİ Başkanı Mehmet Ergin Turan Yuva mahallesinde Emekliye yapılacak evlerle ilgili gelişmeleri anlattı. TOKİ Başkanının verdiği bilgiye göre Kasım ayı 29 unda ihaleye verildiği ihaleyi alan müteahhitlerin deneyimli ve güvenilir müteahhit oldukları en kısa zaman içerisinde evlerin yapılacağı arsa hafriyatına başlandığı daha sonra daha sonra temel atma aşamasına gelinecek bilgisinin yanı sıra yapılacak 927 evin 701 adetinin 2+1 226 adetinin de 3+1 olacağını başkanın beyanından öğrenmiş olduk.” YERİNDEKİ ÇALIŞMALAR “TOKİ Başkanlığında yapılan toplantıda Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Mehmet Demir, Abdullah Öztürk de hazır bulunmuşlardır. Dernek yönetimimiz TOKİ Başkanlığı görüşmelerinden sonra bahse konu yuva mahallesindeki arsa üzerindeki çalışmaları görmek ve incelemek üzere mevcut mahalle giderek yerindeki çalışmaları görmüş bulunduk konutların yapılacağı altyapı ile ilgili faaliyetlerin olumlu gelişmeler niteliğinde gözlemlerimiz içerisinde ilk etapta mahaldeki iş makinalarının çalışmalarını görmüş olmamız yönetim olarak bizleri mutlu etmiştir.” EMEKLİLERİMİZ MUTLU OLDU “İnancımız odur ki bu çalışmalar böyle devam ederse en kısa zamanda neticeye gidecek inancını taşımakta olup en kısa zamanda yapılacak olan evlerin temelleri atılacaktır, görüşündeyiz. Dernek yönetimimiz gelişmelere göre geniş kapsamlı olarak üyelerimizle bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. Bu çalışmalarda derneğimize destek olan millet vekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber 788 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi