Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulunda Karne sevinci yaşandı

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulunda Karne sevinci yaşandı

Tarih 20 Ocak 2018, 11:38 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulunda Karne sevinci yaşandı

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulunda Karne sevinci yaşandı Kırıkkale nin en köklü ve en kalabalık öğrencisini eğiten Kızılırmak Anaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılının yarı sömestri tatiline girerken ailelerle bayram havası yaşadı. her öğretmenin ayrı ayrı sınıflarında düzenledikleri mini karne dağıtım programına katılan ailelerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.kimisi bu bizim ilk karnemiz derken,kimisi de alınan başarılı neticeden çok memnun olduğunu belirti. sabahçı,öğlenci grupların karne sevincinden memnun olan aileler öğretmenlerine ve okul idaresine teşekkür ederek okuldan ayrılırken,çocuklarımızı emanet aldık tatilden sonra yine getireceğiz onlar sizlerin eğitimine ve öğretimine teslim edeceğiz dediler. okul müdürü Şengül Doğan da,ailelerin mutluluklarını izleyerek,öğretmenlerimle gurur duydum.Ailelerin memnuniyeti bizi de sevindirdi.Öğrencilerimiz okullarından zor ayrıldı.yorucu ve zorlu bir eğitim yılının ilk yarısını tamamladık.Öğretmenlerimizde,öğrencilerimizde tatili hak ettik.şimdi çocuklarımız güzel bir tatil geçirirken sağlıklı ve huzurlu dinlensinler,çünkü onları eğitimin asıl finali olan ikinci yarı bekliyor.Daha güzel ve akıcı bir eğitimle inşallah bizim okuldaki süreçlerini tamamlayıp ilkokulun sıralarına uğurlayacağız.emeği geçen öğretmenlerime,Ailelerimize ve okul idaresine ayrıca personelimize çok teşekkür ediyorum,herkese iyi tatiller diliyorum dedi. Haberci71 Haber sitesi olarak,Medya ve Gazeteciler cemiyeti olarak bütün öğretmenlerimize,idarecilerimize ve Ailelerimize güzel tatiller diliyoruz.Basın olarak yapılan her güzel çalışmanın projenin destekçisi olacağız.diyoruz.

Bu haber 1383 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi