Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sulakyurt ta Karne Heyecanı

Sulakyurt ta Karne Heyecanı

Tarih 22 Ocak 2018, 10:11 Editör PINAR YILMAZ

Sulakyurt ta Karne Heyecanı

Sulakyurt’ta Karne Heyecanı Kaymakam Yunus Emre Vural ,Öğrencilere Karnelerini Verdi 2017/2018 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem karne dağıtım töreni Sulakyurt Kaymakam Yunus Emre Vural Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hakim Görkem Bayraktutan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın İlçeye bağlı Köy Güzelyurt ilkokulunda yapıldı. DEĞERLENDİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM Sulakyurt ilçe Kaymakamı Yunus Emre Vural burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; ”Eğitim-öğretim yılımızın yarısını tamamladığımız bu günde, Güzelyurt Köyü İlkokulumuzda karne sevincini birlikte yaşıyoruz. Ayrıca her zaman, her yerde, her şartta ve her istediğinizde yanınızda olduğumuzu göstermek istedik. Asayişten güvenliğe, yol, su, kanalizasyondan, tarım ve hayvancılığa aklınıza gelecek pek çok alanda vatana hizmet etmeye çalışıyoruz. Ancak şahsım adına söylemem gerekirse hizmet etmekten en çok keyif aldığım, huzur duyduğum alan eğitim oldu. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, sizleri bu kadar önemseyen yöneticileri iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. İnsan yetiştiren fabrikalar olan okullarımız ve içindeki cevher olan öğrencilerimiz bizim için son derece kıymetlidir. Hepinizin vatanını, milletini, devletini seven ve ona sadık bireyler olmanızı temenni ediyorum. Güzel bir tatil geçirmenizi dilerim” dedi. Daha sonra Sportif ve Sosyal faaliyetlerde derece alan öğrencilere madalya ve hediyeleri verildi. (KALE HBR)

Bu haber 1171 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi