Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulundan Anlamlı kampanya

Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulundan Anlamlı kampanya

Tarih 22 Ocak 2018, 10:16 Editör PINAR YILMAZ

Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulundan Anlamlı kampanya

Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulundan Anlamlı kampanya Sen Açken Ben Uyuyamam Kırıkkale Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, başlattıkları yardım kampanyasıyla kentte yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için seferber oldu. OKULDA HAZIRLANAN DEPODA TOPLANDI "Sen Açken Ben Uyuyamam" kampanyası ile öğrenci ve öğretmenler tarafından getirilen gıda yardımları, okulda hazırlanan depoda toplandı.Örnek bir davranışa imza atan öğrenci ve öğretmenler, kısa sürede 3 bin 500 lira ile 25-30 aileye yetecek kadar gıda yardımı toplamayı başardı.Gıdanın yanı sıra toplanan nakit para da öğretmen ve öğrencilerce yardıma muhtaç ailelere dağıtılıyor.Okulun Müdürü Hakkı Yaman, kampanyanın özellikle öğrencilerin yardımlaşma duygusunu pekiştirmek ve geliştirmek için önemli olduğunu belirtti. YARDIMLAR GELMEYE DE DEVAM EDİYOR Yardımların bir kısmını dağıttıklarını aktaran Yaman, şunları kaydetti: "Milli Eğitim Müdürlüğünden gerekli izni aldıktan sonra, toplanan yardımları önceden belirlenen, ilimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere paketledik. Kampanyada çocukların ihtiyaçlarına yönelik ve kuru gıda malzemesi şeklinde yardım topladık. Kampanyada 3 bin 500 lira nakit para toplandı. Bu parayla ailelerin elektrik, su, doğalgaz, tüp ve kira gibi ihtiyaçlarını ödüyoruz. Gıda yardımlarını da dağıtıyoruz. Yaklaşık 25-30 aileye yetecek miktarda gıda yardımı toplandı. Bunları her aileye eşit miktarda dağıtmaya çalışıyoruz. Yardımların Kırıkkale'de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ulaştırmaktayız. Yardımlar gelmeye de devam ediyor."

Bu haber 955 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi