Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ceran Sanat Merkezinden muhteşem gece

Ceran Sanat Merkezinden muhteşem gece

Tarih 22 Ocak 2018, 11:04 Editör PINAR YILMAZ

Ceran Sanat Merkezi 4.sini düzenlediği sanat gecesinde Aileler yoğun ilgi gösterdi

Ceran Sanat Merkezi 4.sini düzenlediği sanat gecesinde Aileler yoğun ilgi gösterdi Ceran Sanat merkezi 4.sini düzenlediği Müzik,Dans ve Bale gösterileri Kültür müdürlüğü salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan gecede Sanat Merkezi Kurucu Müdürü Sezgin Ceran Tıka Tıka dolu salona şunları söyledi. Ceran,'Sayın veliler değerli konuklar hepiniz hoş geldiniz.Ceran sanat merkezinin 4.sini düzenlediği sanat gecesine başlıyoruz.Bende bütün çocuklar gibi çok heyecanlıyım. Birkaç konudan bahsedeceğim,ceran sanat.com açıldı,burada istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz.öğrenci bilgi sisteminde,öğrenci durumlarını,gelip gelmediğini,ödeme durumlarınızı,öğretmen notlarını artık buradan takip edebilirsiniz. bunun dışında Bale Jimnastik ve sanat olarak ikinci şubemizi açtık. artık sayenizde büyüyoruz,artık salon bize yetmiyor daha büyük salon istiyoruz buradan da duyurulur duyan varsa. hepinize iyi seyirler,iyi eğlenceler diliyoruz görüşmek üzere hoşçakalın.diyerek sahneyi çocuklara bıraktı. gecede perde arkasında yoğun bir heyecan ve koşuşturma yaşanırken,sahne önündeki seyircilerin heyecanı daha fazla idi. piyano gösterileri ve müzik ziyafetleri ile başlayan gecede piyano ile,keman ile gitar ile tecrübelerini sergileyen öğrenciler bol bol alkış aldı. minikler bale gösteri ve ritmik jimnastik gösterisi oldukça beğenildi. çocuklarını sahnede gören Anneler,Babalar özellikle dedeler yerlerinde duramadı.Çağımızın teknolojisi telefonlarla fotoğraf ve kamera çekme yarışına giren Aileler heyecandan seyretmeyi bile unuttular. Finali gene jimnastik gösterisi yapan miniklerin açtıkları Türk bayrağı ve fon müziği olarak çalınan İzmir marşı salonu ayağa kaldırmaya ve coşturmaya yetti. Belgelerini alan öğrencilerle ve öğretmenlerle toplu fotoğraf çekimi yapılarak program sona erdi. Şimdiye kadar seyirci ile dolan salonda programın sonuna kadar insanların beklemesi, buda Ceran Sanat merkezinin doğru yolda olduğu ve Ailelerle iletişimin güzel kurulduğunu gösterdi,tebrik eder bütün eğitimcilere,müzik öğretmenlerine,jimnastik öğretmenine teşekkür eden Sezgin Ceran Salonda tanıdığı muhabbet ettiği,kamera ve Gazetecilere kadar herkese teşekkür etti. Medya ve Gazeteciler cemiyet başkanı Ercihan Çakmak ta hem veli hemde Basın olarak iştirak etti. SANAT MERKEZİ OLARAK ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATILACIĞINI GÖRÜYORUZ VE TEBRİK EDİYORUZ.BİZDE HABERCİ71 HABER SİTESİ VE GAZETECİLER CEMİYETİ OLARAK HER ZAMAN DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ.KIRIKKALENİN SANATÇILARA İHTİYACI VAR.

Bu haber 1987 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi