Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyol ihalesi start alıyor

Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyol ihalesi start alıyor

Tarih 23 Ocak 2018, 01:22 Editör PINAR YILMAZ

Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyol ihalesi start alıyor

Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyol ihalesi start alıyor Karayolları Genel Müdürlüğünce 2018´de 202 kilometre otoyol, 615 kilometre bölünmüş yol, 630 kilometre tek platformlu yol yapılacak. Otoyol Projesi kapsamındaki Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Kırıkkale Çevreyolu kesiminin ihalesine bu yıl Yap-İşlet-Devlet (YİD) modeliyle çıkılacak. ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA Karayolları Genel Müdürlüğünce 2018´de 202 kilometre otoyol, 615 kilometre bölünmüş yol, 630 kilometre tek platformlu yol yapılması planlanıyor. Bu yıl ayrıca 365 kilometre otoyolun da ihalesi süreci tamamlanarak, yapımına başlanması hedefleniyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından aldığı bilgiye göre, Karayolları Genel Müdürlüğünün bu yılki başlangıç ödeneği 11 milyar lira olarak belirlendi. KIRIKKALE OTOYOL İHALESİ Bu yıl ayrıca 38 kilometre uzunluğunda 91 köprü ile 47 kilometrelik 23 tünel tamamlanacak. Ankara-Samsun Otoyol Projesi kapsamındaki Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Kırıkkale Çevreyolu kesiminin ihalesine bu yıl Yap-İşlet-Devlet (YİD) modeliyle çıkılacak. Mersin-Erdemli-Taşucu, Aydın-Denizli otoyollarının ihalelerinin de bu yıl yapılması hedefleniyor.

Bu haber 2297 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi