Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIZILIRMAK Ş.V.P ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİR İTFAİYESİNİ İNCELEDİ

KIZILIRMAK Ş.V.P ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİR İTFAİYESİNİ İNCELEDİ

Tarih 08 Şubat 2018, 13:28 Editör PINAR YILMAZ

KIZILIRMAK Ş.V.P ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİR İTFAİYESİNİ İNCELEDİ

KIZILIRMAK Ş.V.P ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİR İTFAİYESİNİ İNCELEDİ Kızılırmak Ş.V.P Anaokulu sabahcı Nazan GÜVEN ve Medine Tatlı ALMAZ öğretmenlerin öğrencileri ile birlikte Kırıkkale İtfaiyesini ziyaret ettiler. İtfaiye ziyaretlerinde Yangın söndürme araç ve aletlerini inceleyerek itfaiye görevlilerinden meslekleri ile ilgili bilgiler alan öğrenciler tek tek kullanılan gaz maskesi,özel elbise,kask,eldiven,mini yangın tüpü kullanma tekniklerini incelerken itfaiye aracınıda yakından tanıdılar. Yangın ihbarı geldiğinde ne gibi hazırlıklar yaptıklarını itfaiye memurları canlı olarak gösterdiler. Tüm hazırlıkları merakla izleyen öğrencilerimiz itfaiye aracına binerek sanki itfaiyeci gibi yangın söndürmeye giden gönüllü itfaiyeci rolüne girdiler ve çok eğlenceli vakit geçirdiler. Okul müdürü Şengül Doğan ve sınıf öğretmenleri Nazan Güven ile Medine TatlıAlmaz da Kırıkkale Belediyesi ve itfaiye müdürlüğüne bugün öğrencilerine kapılarını açarak bilinçlendirme yaptıkları için çok teşekkür ettiklerini ilettiler.

Bu haber 1266 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi