Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Dağdelen yönetiminden Vali yi ziyaret

Dağdelen yönetiminden Vali yi ziyaret

Tarih 09 Şubat 2018, 12:19 Editör PINAR YILMAZ

KA Parti il başkanı Dağdelen yönetiminden Vali yi ziyaret

Dağdelen yönetimi Vali'yi ziyaret ettiler Vali'ye AK Parti ziyareti AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz'ı makamında ziyaret ettiler. ZİYARETTE BULUNDULAR Tüm teşkilatlarıda kongrelerini tamamlayan AK Parti Kırıkkale yönetimi, İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığındaki bir heyetle Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen'in yanı sıra Merkez İlçe Başkanı HaydarBozdemir, Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak yer aldı. DAĞDELEN BİGLİ VERDİ İl Başkanı Nuh Dağdelen ziyaret konusunda bilgi verdi ve “Kırıkkale Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetim Kurulu, Merkez İlçe, İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları yönetimi ile birlikte, İlimiz Valisi SayınM. İlker Haktankaçmaz'ı ziyaret ettik” dedi. Ziyarette Dağdelen yönetim kurulu üyelerini Vali ile tanıştırdı. Heyet ve Vali şehir ve siyaset üzerihe sohbet ederken, şehirle ilgili yatırımlar ve çalışmalar konusunda da görüş alışverişi yapıldı. Vali Haktankaçmaz, Dağdelen ve yönetim kurulu ekibini tebrik ederek başarılı çalışmalar diledi. (Kaynak.AK PARTİ-H.Halat)

Bu haber 769 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi