Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜREBOĞAZ KÖYÜ ÇOK DERTLİ

KÜREBOĞAZ KÖYÜ ÇOK DERTLİ

Tarih 20 Şubat 2018, 12:08 Editör PINAR YILMAZ

KÜREBOĞAZ KÖYÜ ÇOK DERTLİ

KÜREBOĞAZ KÖYÜ ÇOK DERTLİ...! Küre boğazı köyü , sulama göleti bizim hayvancılığımızı bitirir istemiyoruz Küreboğazı köy muhtarı Satılmış Ercan ise köyümüzdeki bütün eksiklikleri birer birer yapıyoruz.yardım edenlere teşekkür ederim.dedi. 2017 yılı bizim için çok verimli bir yıl oldu diyen muhtar Satılmış Ercan şöyle devam etti. Köy camiimizin hoparlörü ve ses sistemi yenilendi,halkımızın yardımları sayesinde oldu. Köyün bütün aydınlatma direkleri elektrik hatları,kabloları ve yeni sulama kanal boruları değiştirilerek yenilendi.burada özel idare ve kaymakamlık köylere hizmet götürme birliğinin desteklerini unutamayız. Yine il özel idaresi iş makinelerinin arazi geçiş noktalarının açılmasındaki yaptıkları çalışmalar için teşekkürlerimizi sunuyoruz. SULAMA GÖLETİNİ İZTEMİYORUZ 2018 DEKİ Hedeflerimizde ise çok önemli olan yedi konu var bunların en önemlisi Başkalarının yararına bizim ise zararımıza olacak olan göleti köylü olarak istemiyoruz. 1-Köyümüzün girişine yapılacağı düşünülen oysa köy yolunu,okulu,yayla evlerini,köy mezarlığını sular altında koyacak olan o göleti isteyenler kendi arazilerine kurdursunlar veya gitsinler baraj gölünden sularını alsınlar,barajda sulama amaçlı tünellerin olduğunu duyduk,neden bu yapılmıyor diyoruz. 2-köy girişindeki yaylalar mevkiinde yağmurlu ve kış günlerinde heyelan ve taşların yola düşmesi ile yolumuz kapanıyor bunun için istinat duvarının çekilmesi, 3-köyümüzün tek geçim kaynağı hayvancılık için Bakanlığın geçenlerde açıkladığı 300 koyun projesinden yararlanmak istiyoruz, 4-cep telefonları çekmiyor bunun için bir çözüm bekliyoruz, 5-ikinci kat asfalt atılmasını istiyoruz, 6-kilit parkenin devamının yapılmasını istiyoruz, 7-köy su saatleri için toplanma odası yapımının hızlanmasını istiyoruz. DEVLETİMİZ İN ,HÜKÜMETİMİZİN TEMSİLCİLERİ VEKİLLERİMİZ VE KIRIKKALE VALİMİZ,BAHŞILI KAYMAKAM IMIZ ,AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ SESİMİZİ DUYUN DİYEREK TALEPLER DE BULUNDULAR.

Bu haber 2746 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi