Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Özel Gazi Koleji öğrencisi Musab Kılıç ın Başarısı

Özel Gazi Koleji öğrencisi Musab Kılıç ın Başarısı

Tarih 23 Şubat 2018, 12:30 Editör PINAR YILMAZ

Özel Gazi Koleji öğrencisi Musab Kılıç ın Başarısı

Özel Gazi Koleji öğrencisi Musab Kılıç'ın Başarısı Halite, yapay zeka ve diğer 21. yüzyılın teknolojilerini ticari stratejiler için kullanan Two Sigma firması tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen bir yapay zeka programlama yarışmasında Cornell Tech ve Google Cloud tarafından da desteklenen yarışmada oyuncular yazdıkları kodları birbirleriyle savaştırıyorlar. BAŞARILAR DİLERİZ Yazdıkları program, oyuncuların uzay gemilerini yöneterek tüm gezegenleri ele geçirip diğer oyuncuların da uzay gemilerini yok etmeleri gerekiyor. Yapılan yarışmada Öğrencimiz Musab Kılıç Dünyada 5832 kişi arasından 69. oldu , Liseler arasında 785 kişi katıldı. Özel Gazi Koleji Öğrencisi 6. oldu. Avrupa Ve Asya Ülkeleri arasında 1.oldu ve Türkiye'de de 1. Oldu ve Türkiye'de Tek T-Shirt Kazanan kişi oldu. Dünyada toplam 80 T-Shirt kazanlar arasında yer almaktadır. Bunun yanında Java Programlama dilini kullananlar arasında 10. Oldu öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu haber 816 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi