Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Belediyesi Dünya Kadınlar gününü kutladı

Bahşılı Belediyesi Dünya Kadınlar gününü kutladı

Tarih 09 Mart 2018, 03:13 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Belediyesi Dünya Kadınlar gününü kutladı

Bahşılı Belediyesi Dünya Kadınlar gününü kutladı Dünya Kadınlar günü olarak Bahşılı TOKİ konutlarında açılan Kadınlar lokalinde kadınlar günü kutlandı. Kadınlar günü kutlamasına Bahşılı Belediye Başkan yardımcısı Özcan Akdeniz,AK Parti il başkanı Nuh Dağdelen,AK Parti ilçe başkanı Güner Taş,İl ve İlçe Kadınlar kolu başkanları ve üyeleri ile TOKİ sakinleri katıldı. Program İl Başkanının kutlama mesajından sonra,Belediyenin kadınlar gününe özel alçıdan resimlik,Tişört dağıtıldı.Daha sonra Afrin deki şehitlerimiz için dua edilerek son buldu. Belediye başkanı İbrahim Uyar ın rahatsızlığı üzerine gelemediği programda başkan yardımcısı Özcan Akdeniz,yaptığı kısa konuşmada,Başkanım gelemedi,selamını gönderdi.geleneksel hale getirdiğimiz kadınlar gününü bu sene yine belediye iş merkezimizde açılan kadınlar lokalinde kutluyoruz. sizlere gönderdiği hediyeleri takdim edeceğiz gününüzü kutluyorum dedi. Program Da Konuşan İl Başkanı Dağdelen ise,Değerli bayanlarımız kadınlar gününüz kutlu olsun.Kadınlarımıza çok önem veren bir dinin mensupları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ın liderliğinde hep ileri gideceğiz.Cumhurbaşkanımıza ve partimize sahip çıkalım.diyerek lokale gelen herkese teşekkür ederek Belediyenin organize ettiği hediyeleri başkan yardımcısı Akdeniz ve İlçe Başkanı Taş ile kadınlar kolu ile dağıttı. (Koordinatör AY)

Bu haber 1385 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi