Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI BİLDİK TEN MUHTEŞEM KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI BİLDİK TEN MUHTEŞEM KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Tarih 11 Mart 2018, 03:00 Editör PINAR YILMAZ

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI BİLDİK TEN MUHTEŞEM KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI BİLDİK TEN MUHTEŞEM KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla ilçede bulunan bayanlara karanfil dağıttı ve Spor salonunda İlçe nin bütün bayanlarını ağırladı. Başkan İsmail Bildik, kurumlarda çalışan bayanları ziyaret ederek günlerini çiçek ve karanfillerle kutladı. Kapalı Spor salonunda Davetli Bayanlara hoş geldiniz diyerek şöyle devam etti. Başkan Bildik, “Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simalarının şüphesiz annelerimizdir. Milletin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmalarının öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlıdır” ANNELERİMİZ GELECEĞİN HAZIRLAYICISI “Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Akılla duygunun, heyecanla sağduyunun, yılgınlıkla azmin arasında yaşanacak çatışma ve ikilemler; öncelikle annelerimizin yol gösterici ve hikmet yüklü nasihatleriyle aşılacaktır. Nitekim ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ kutlu seslenişi bunun en bariz kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, bin bir emekle bizleri büyüten annelerimizin ve tüm hanımefendilerin Dünya Kadınlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi. (Kaynak.K.K)

Bu haber 1102 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi