Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Hacı taşan, ölümünün 35. Yılında anıldı

Hacı taşan, ölümünün 35. Yılında anıldı

Tarih 12 Mart 2018, 02:19 Editör PINAR YILMAZ

Hacı taşan, ölümünün 35. Yılında anıldı

Hacı Taşan Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Muammer Köken, Keskin'in kültür ve sanatla yoğrulan, eğitimde başarı hedefleyen, sporla sosyalleşen, kitabı hayatın içine alan ve istihdam projeleri üreten nezih bir ilçe olduğunu söyledi. SON KULLANMA TARİHİ MEVCUTTUR Köken, şöyle konuştu: "İnsan vücudu nasıl birbiriyle orantılı ve uyumlu şekilde yaratılmışsa, en küçük bir aksaklık tüm vücuda etki ediyorsa, toplumların gelişmesinde kültür ve sanatı gözardı ederek yapılan çalışmalar bazı toplumsal hastalıkları ortaya çıkarmaktadır. Gündelik hayatta kullandığımız birçok ürünün son kullanma tarihi mevcuttur. Ama sanat niteliği taşıyan sanatçı elinden çıkan ürünler zaman geçtikçe daha çok değerlenmekte ve kıymeti artmaktadır." GENİŞ KATILIM Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım da Keskin'in yetiştirdiği sanatçılara sahip çıktıklarını belirterek, her yıl Hacı Taşan'ı anma etkinlikleri düzenleyerek gelecek nesillere anlatacaklarını kaydetti. Kırıkkale Ustalar Topluluğu tarafından Hacı Taşan'ın eserlerinin seslendirildiği programa, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er ve davetliler katıldı.

Bu haber 1005 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi