Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖZEL MASAL ANAOKULUNDAN JANDARMA ALAYINA ANLAMLI ZİYARET

ÖZEL MASAL ANAOKULUNDAN JANDARMA ALAYINA ANLAMLI ZİYARET

Tarih 18 Mart 2018, 09:17 Editör PINAR YILMAZ

ÖZEL MASAL ANAOKULUNDAN JANDARMA ALAYINA ANLAMLI ZİYARET

ÖZEL MASAL ANAOKULUNDAN JANDARMA ALAYINA ANLAMLI ZİYARET Dur yolcu,bilmeden gelip bastığın,Bu Toprak,bir devrin battığı yerdir.Eğilde kulak ver,bu sessiz yığın,Bir vatan kalbinin attığı yerdir.18 Mart Çanakkale Zaferini kutluyoruz.Şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz. Özel Masal Anaokulu olarak güzelliklerimiz Çanakkale Zaferini öğrenmek yaptıkları anıt ve Türk bayrağını teslim etmek için bugün İl Jandarma komutanlığına ziyaret ettik. Güzelliklerimize hediyeler verip onları mutlu eden komutanlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.vatan size minnettardır. sınıf öğretmenleri Gözde Şahinli ve Okul kurucu müdür Sebahat Torunoğlu nun Hazır Bulunduğu ziyaret programında öğrenciler hem istiklal marşını okuyup,hem de hediyeler verdiler. İl Jandarma Komutanı Albay ise bütün öğrenciler özellikle 4-5 yaş gurupları iyi öğrenmişler ,bu anlamlı günde ziyaretiniz bizim için çok kıymetli okul idaresine ve öğretmenlerimize özellikle miniklerimize çok teşekkür ediyorum.dedi.dedi.

Bu haber 1172 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi