Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı MYO öğrencileri Afrin şehitlerine fidan dikti.

Bahşılı MYO öğrencileri Afrin şehitlerine fidan dikti.

Tarih 21 Mart 2018, 14:32 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu 'Bir şehit,Bir fidan' etkinliği düzenledi.

Bahşılı Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu 'Bir şehit,Bir fidan' etkinliği düzenledi. Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Afrin'deki Kahraman Şehitlerimiz sayısınca meyve fidanı dikti. Etkinlikte öğrencilere hitaben konuşan Öğretim Görevlisi Baybarshan Ali Kazancı''böyle anlamlı bir günde, Afrin şehitlerimizi anmak ve gelecek nesillere örnek olmak amacıyla meyva ağaçlarında destekleri olan müdürümüz Öğretim Üyesi Doktor İsmail Gökdeniz ve siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum.Gelecek nesillerimiz sizlerin sayesinde bu meyvelerden faydalanacak ve anılarınız burada kalıcı olacaktır. Cennet vatanımızın refahı için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Bizler var oldukça,onlar ilelebet unutulmayacaktır.''diyerek fidan dikimini başlattı. Ardından öğrenciler ve personeller tarafından okul bahçesine önceden kuruyan ağaçların yerine ve açık bölgelere 10 çeşit olmak üzere 46 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Bu haber 1097 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi