Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de 13 Gazete Dörde düştü.

Kırıkkale de 13 Gazete Dörde düştü.

Tarih 01 Nisan 2018, 02:21 Editör PINAR YILMAZ

YAYIN HAYATINA DEVAM EDECEK GAZETELER,KALE HABER GAZETESİ,İL GAZETESİ,MANŞET GAZETESİ VE AYRINTI GAZETESİ NİN YAYIN HAYATINA DEVAM EDECEĞİ BİLDİRİLDİ.

Kırıkkale Gazeteleri Birleşti BU TARİHİ GÜNÜN TARİHİ UNUTULMAMALI (30.03.2018) Kırıkkale’de yayınlanmakta olan yerel gazetelerin imtiyaz sahipleri, gazetelerin birleşme kararı almasının ardından Kırıkkale Valisi Sayın Dr.M.İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret etti. Valilik Makamı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Kırıkkale Gazeteciler Derneği Başkanı Ramazan Çetin, “ İlimizde yayınlanmakta olan 13 gazete, 4 gazete çatısı altında birleşerek güç birliği yaptı. 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren bu 4 gazetemiz yayın hayatına devam edecektir. Birleşme kararının gerçekleşmesine destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Vali Haktankaçmaz ise birleşme kararının hayırlı olması temennisinde bulunarak, yayın hayatlarında başarılar diledi. BUNA GÖRE KALE HABER GAZETESİ,İL GAZETESİ,MANŞET GAZETESİ VE AYRINTI GAZETESİ NİN YAYIN HAYATINA DEVAM EDECEĞİ BİLDİRİLDİ. KIRIKKALE MİZE VE İLÇELERİNE HAYIRLI OLSUN,ÇOK İSABET OLMUŞ.ARTIK KALİTELİ VE SADECE İL İÇİ DEĞİL ÇEVRE İLÇE VE SOSYAL HABERLERİ DE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH.HERKESİ KUTLUYORUM.(AY)

Bu haber 1063 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi