Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Türk Polis Teşkilatı nın 173. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyoruz

Türk Polis Teşkilatı nın 173. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyoruz

Tarih 11 Nisan 2018, 01:44 Editör PINAR YILMAZ

Türk Polis Teşkilatı nın 173. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyoruz

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü anısına ilde ve bazı ilçelerde programlar düzenlendi,il emniyet müdürlüğü ve ilçelerdeki emniyet teşkilatı ziyaretci akınına uğradı. Özellikle ülkemizin korunması, ülkemizdeki vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunması kapsamında polislerimiz ve onlarla birlikte Jandarma ve yurt savunmasında görev yapan Silahlı Kuvvetler mensuplarının yaptıkları görev, vatandaş olarak bizlerin huzur içerisinde bu topraklarda yaşamamızın teminatı olmaya devam etmektedir.. POLİS HER ZAMAN SADECE AŞAYİŞ İLE MESUL DEĞİLDİR,YERİ GELİNCE BİR BABA,YERİ GELİNCE BİR AMCA,YERİ GELİNCE BİR CAN KURTARIR,YERİ GELİNCE BİR FİDAN DİKER,YERİ GELİNCE SEVECEN BİR AMİR OLUR,BİZ HABERCİ OLARAK ZATEN HEPSİYLE KARŞILAŞIYORUZ,ONLARIN BİZİM İÇİN BİR ÖĞRETMEN,BİR ANA,BİR YAR KADAR KIYMETLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ.ALLAH ONLARIN YOKLUĞUNU GÖSTERMESİN KAZADAN,BELADAN,DÜŞMANDAN KORUSUN. Bir kez daha haberci haber sitesi olarak tüm Emniyet Teşkilatının 10 Nisan Polis Günü’nü tebrik ediyoruz. Vatan ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete göç eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ömür diliyoruz.

Bu haber 997 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi