Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
PEKDOĞAN VE KULA AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ DAVETLİ AKININA UĞRADI

PEKDOĞAN VE KULA AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ DAVETLİ AKININA UĞRADI

Tarih 14 Mayıs 2018, 13:21 Editör PINAR YILMAZ

PEKDOĞAN VE KULA AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ DAVETLİ AKININA UĞRADI

PEKDOĞAN VE KULA AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ DAVETLİ AKININA UĞRADI Bahşılı Halk eğitim müdürü eğitim camiasına yıllarını vermiş Veysel Pekdoğan kızı Fatma Betül ile damadı Halil İbrahim için Beyaz Saray düğün salonunda muhteşem bir kına ve düğün gecesi düzenledi. Gelin Fatma Betül ile Damat Halil İbrahim Kula nın nikahlarını Bahşılı Belediye Başkanı Uyar kıydı.Nikahtan sonra artık evlilik cüzdanları ortak olarak gelin ile damada teslim ediliyor diyerek ortak tuttukları cüzdanı takdim ederek birde altın taktı. Çıkış dansı ile başlayan düğünde yok yoktu.Nikah töreni,Kına yakma merasiminde ne kadarda gelin ile damat avuçlarını açmasa da altınlar gelince o işte tamamlandı. Çok Katlı pasta kesimi ile ağızlar tatlanırken.özel keskin li davul zurna ekipleri unutulmadı ve salonda Veysel müdüründe aralarına katıldığı yöresel halay çekildi. eğlencenin müziğin her türlüsünün çalındığı salonda saz ustası Ahmet ise bütün misafirleri eğlendirerek tam not aldı. Takının anons edilmediği düğünde bütün misafirler vedalaşırken takılarını takarak salondan ayrıldılar. Veysel Hoca ise Dünürü Ramazan beyinde adına Başta Belediye Başkanı İbrahim Uyar,İl milli eğitimden gelen misafirler ile Bahşılı İlçe milli eğitim müdürü Bahadır Dülger,Şube müdürü okul müdürlerine,öğretmen arkadaşlarına,genlik spor il müdürü ve personeline,hakem arkadaşlarına,öğretmen arkadaşlarına,bütün misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bu haber 1842 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi