Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA  SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAHŞILI DA SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarih 16 Mayıs 2018, 03:21 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ
SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ

BAHŞILI DA SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ BAHŞILI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını, toplumla bütünleşmelerini, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla her yıl Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ile Gençlik Haftası 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanmaktadır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ile Gençlik Haftası 99. yıldönümü kutlamaları kapsamında 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 15:00’de Cumhuriyet Meydanından Barbaros İlkokuluna kadar “ Koşabiliyorsan Koş- Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü ” düzenlenmiştir. Söz konusu yürüyüş programına başta BAHŞILI Kaymakamı Zikri ŞAHİN, BAHŞILI Belediye Başkan Vekili Mustafa ÖKTEM, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yasin ÖZDEMİR, Emniyet Müdürü Kadir AVCI, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şakir GÜNDOĞMUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Bahadır DÜLGER, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Doğan,İlçe Müftüsü Ahmet ALTACI ile diğer daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirilmiştir.

Bu haber 795 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi