Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜ ye  ENGELSİZ ÜNİVERSİTE  Ödülü

KÜ ye ENGELSİZ ÜNİVERSİTE Ödülü

Tarih 19 Mayıs 2018, 01:24 Editör PINAR YILMAZ

KÜ ye ENGELSİZ ÜNİVERSİTE Ödülü

KÜ'ye “ENGELSİZ ÜNİVERSİTE” Ödülü Kırıkkale Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu tarafından başlatılan “Engelsiz Üniversite Ödülleri” uygulaması çerçevesinde, “Mekanda Erişim” alanında 8 ödüle layık görüldü. HAK KAZANDI Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kırıkkale Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, mekanda erişim konusunda yapmış olduğu engellilere yönelik düzenlemelerden dolayı Turuncu Bayrak ile ödüllendirilirken Fen Edebiyat Fakültemiz, engellilerle ilgili sosyo-kültürel faaliyetlerde erişim konusunda yapmış olduğu düzenlemelerden dolayı da Mavi Bayrak adayı olmaya hak kazandı. YÖNETİCİLERİNE TÖRENLE TESLİM EDİLDİ 15 Mayıs 2018 tarihinde, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen “Engelsiz Eğitim Çalıştayı ve Engelsiz Üniversiteler” ödül töreninde, Rektör Yardımcımız ve Engelsiz Yaşam Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Çağlayan’a verilen ödül ve bayraklar 17 Mayıs 2018 günü yapılan senato toplantısında ilgili birim yöneticilerine törenle teslim edildi. UYGULAMAYA BAŞLANDI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, engelli bireylerin üniversitelerdeki faaliyetlere tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak için gerçekleştirilen çalışmaların tespiti ve başarılı bulunan yükseköğretim kurumlarının ödüllendirilmesi ile kamuoyunda farkındalık oluşturulması adına, Mekanda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak), Eğitimde Erişilebilirlik (Yeşil Bayrak), Sosyokültürel Faaliyetlere Erişilebilirlik (Mavi Bayrak) kategorilerinde "Engelsiz Üniversite" bayrakları verilmesi uygulamasını başlatmıştı.

Bu haber 688 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi