Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İl Kültür ve Turizm Müdürü Kırıkkale Valiliği emrine çekildi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kırıkkale Valiliği emrine çekildi

Tarih 21 Mayıs 2018, 04:11 Editör PINAR YILMAZ

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kırıkkale Valiliği emrine çekildi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kırıkkale Valiliği emrine çekildi Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er görevinden alınarak geçici görevle Kırıkkale Valiliği emrine verildi. Er´in yerine ise Sivas il Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Halit Karakoç getirildi. MÜDÜRLÜK SÜRPRİZLERE GEBE Kırıkkale´nin kültürel yapısını bilen, donanımlı bir müdür ataması yapılmaması gerek bürokraside gerekse halk arasında büyük tepkiye yol açtı. Kırıkkale´ye Kırıkkaleli ve donanımlı bir müdür atanması beklenirken, başka bir şehrin müdür yardımcısının geçici olarak görevlendirilmesi, bu müdürlüğün seçim sonrası sürprizlere gebe olduğunun göstergesi olarak değerlendirildi. KIRIKKALE DE SİYASİ GÜÇ OLMADIĞINDAN,YANLIŞ POLİTİKALAR YÜZÜNDEN HEP YABANCILAR MÜDÜR SEÇİLİRKEN,KIRIKKALE DE BU GÖREVİ YAPACAK BİRİLERİNİN OLMADIĞI KANISINA VARANLAR ALDANIYORLAR. YUKARDAN BAKANLARIN MİLLET VEKİLLERİN YAKINLARI PAT DİYE ÖNCE GÖREVLENDİRME NABIZ YOKLAMA ARDINDAN ASIL GÖREV.VAY MEMLEKETİMİZ VAYYY.

Bu haber 1055 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi