Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İŞTE BEKLENEN ADAYLAR AÇIKLANDI.

İŞTE BEKLENEN ADAYLAR AÇIKLANDI.

Tarih 21 Mayıs 2018, 19:25 Editör PINAR YILMAZ

İŞTE BEKLENEN ADAYLAR AÇIKLANDI.

İŞTE BEKLENEN ADAYLAR AÇIKLANDI. Türkiye 24 Haziran'daki seçimlere giderken partilerde Milletvekili adaylarını belirledi. Kırıkkale'de de partilerin milletvekili adayları belli oldu. 57 aday adayı ile bir rekora imza atan AK Partide büyük sürpriz yaşandı. 196 BİN SEÇMENİN OYLARINA TALİP OLAN İŞTE VEKİLLER. AK Parti'de eski listeden sadece 1. sırada Ramazan Can yer alırken Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk liste dışı kaldı. 2. Sırada Salim Bozdemir, 3. Sırada ise genç avukat Mustafa Arslan yer alırken büyük bir sürprize imza attı. CHP'de ise 1. Sırada Ahmet Önal, daha önce 2. sırada yer alan Mustafa Pekdoğan adaylıktan vazgeçerek yerini Güllü Aykut'a bıraktı. 3. sıraya ise genç siyasetçi Umut Coşkun yer aldı. MHP'de 1. sırada Halil Öztürk, 2. sırada Murat Abalı 3. sırada ise Ömer Dedebali yer aldı. İYİ Partide ise 1. Sırada eski Keskin Belediye Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, 2. sırada Mustafa Akyürek 3. sırada da ise gazetemiz köşe yazları ve eğitimci Şevket Özsoy listede kendine yer buldu. Saadet Partisinde 1. Sırada Faruk Vurgun, 2. Sırada Selami Çakır, 3. Sırada ise Muin Yıldız yer aldı. Kırıkkale'de toplam 196 bin seçmen 24 Haziran'da oylarını kullanacak.

Bu haber 748 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi