Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kaymakam Şahin den Gazilere ramazan ziyaretleri

Kaymakam Şahin den Gazilere ramazan ziyaretleri

Tarih 27 Mayıs 2018, 01:14 Editör PINAR YILMAZ

Kaymakam Şahin den Gazilere ramazan ziyaretleri

Kaymakam Şahin den Gazilere ramazan ziyaretleri Bahşılı Kaymakam ı Zikri şahin ilçede bulunan beş gazinin evlerini ziyaret yaparak sağlık durumlarını nasıl gittiğini ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Düzenlenen ziyarette Jandarma komutanı Ercan Erçayan,Emniyet müdür vekili Kadir Avcı ve SYD Vakıf müdürü Senem uyar da katıldı. Kaymakam yaptığı açıklamada,bizler devlet olarak Terörle mücadele gazisi Musa Samur,Yine İstanbul da mafya çatışmasında yaralanarak gazi olan Mehmet Arslan,Kıbrıs gazisi Cemil Yazıcı ile Terörle mücadelede gazi olan Mehmet Arslan ziyaret edilerek ramazanda ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk. Gazilerimizin Şehit Ailelerimizin yanındayız.onların evlerini ziyaret yaparak ihtiyaçları olup olmadıklarını ve Devletin kapısının onlara her zaman açık olduğunu ilettik.Onlar bizim için çok kıymet verdiklerimizdendir.Devletimizin sıcak elini her zaman uzatırız ,yanlız bırakmayız.dedi.

Bu haber 787 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi