Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYBIMAŞTAN  5.GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

AYBIMAŞTAN 5.GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Tarih 27 Mayıs 2018, 02:05 Editör PINAR YILMAZ

AYBIMAŞTAN 5.GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

AYBIMAŞTAN 5.GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ AYBİMAŞ Ailesi merkez AVM binası terası özel salonunda 400 kişiye yakın misafirlerine,hemşerilerine iftar yemeği verdi. BİMAŞ Â.Ş. kurucu başkan manevi liderleri Ahmet Ayan ve AVM zincirleri işletmecileri oğulları, Yönetim kurulu başkanı Erol Ayan,kardeşler Ramazan Ayan ve Hilmi Ayan ın tertipledikleri geleneksel 5.iftar yemekleri oldukça kalabalık bir katılımla dualarla düzenlendi. Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,başkan yardımcıları Süleyman Gündoğdu,Mustafa Öktem,firma ve toptan gıda sahipleri,personelleri,dostlarına verilen iftar yemeğine katılarak hayırlı olsun Allah kabul etsin dedi. iftardan sonrada şeffaf beyaz odada sohbet edip gündemdeki konuları konuşan Ahmet Ayan ise ne yapıp oyuna gelmeden Kırıkkale de AK Partiyi 3 -0 yapıp Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan a tekrar yetkiyi vermemiz lazım.Ülkemiz üzerinde oynan oyunların herkes farkında dedi. Yönetim kurulu başkanı Erol AYAN da mikrofonlarımıza şunları söyledi. Erol Ayan,5.sini düzenlediğimiz bu iftar yemeğimize katılan başta belediye başkanımız,olmak kaydı ile bütün misafirlerimize çok teşekkür ederiz.kalitenin ve doğallığın adresi olan AVM mizin ramazan boyunca yemek vermeye devam ettiğinide buradan söyleyeyim.30 ramazan kazanımız kaynıyor herkes iftara davetlimizdir. AYBİMAŞ ailesi olarak AYDÜSA düğün salonu ile,Aydüsa Gölet restorantı ile,yenişehir de Apart sektörü ile AVM ler zincirinde 6 şubemizle hizmetin ve kalitenin en güzelini vermeye devam ediyoruz.babam ve Kardeşlerimle yıkılmaz bir dağ gibi, dürüst, ilkeli olarak sektörde yükselmeye halkımızın desteği ve bize olan güvenci ile devam ediyoruz.

Bu haber 1065 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi