Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vali Haktankaçmaz Bayram Arifesinde Şehitliği Ziyaret Etti

Vali Haktankaçmaz Bayram Arifesinde Şehitliği Ziyaret Etti

Tarih 14 Haziran 2018, 21:09 Editör PINAR YILMAZ

Vali Haktankaçmaz Bayram Arifesinde Şehitliği Ziyaret Etti

Vali Haktankaçmaz Bayram Arifesinde Şehitliği Ziyaret Etti KIRIKKALE-( 14.06.2018) Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Ramazan Bayramı arifesinde Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı j.Alb.İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Şehitlikteki tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından okunan dua ile başladı. Dua okunmasının ardından Şehit ailelerinin Ramazan bayramlarını tebrik ederek, onlarla yakından ilgilenen Vali Haktankaçmaz, şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret ederek, karanfil bıraktı. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz,” Ramazan Bayramı arifesinde ilk olarak şehitlerimizi ziyaret ettik, şehit yakınlarımızla beraber olduk. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kırıkkale’de Ramazan ayını huzurlu bir şekilde geçirdik. Ramazan Bayramı süresince de gerek güvenlik bakımından, gerek trafik tedbirleri bakımından tedbirler alındı. İnşallah bayramı da tüm vatandaşlarımız aileleri ile birlikte huzurlu bir şekilde geçirecekler. Ben bu vesileyle bir kez daha bütün şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize yine sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Hepinizin bayramını ve sizler vesilesiyle bütün Kırıkkaleli hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum.” Dedi.(VALİLİK SİTESİ)

Bu haber 832 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi